Nie dość, że zajmuje kolejkę, to jeszcze w jakiś sposób śmieje się niewidomych. Ktoś z obsługi powinien zadzwonić na policje, podać numery i powiedzieć, że określa się jako niewidomy - niech się gościu później tłumaczy.
Jest sobie ten Rémi Gaillard, ogólnie udaje mu się zrobić coś dobrego, ale czasem też rzuci jakimś żałosnym materiałem i jest grupa ludzi, którzy podpatrują te żałosne rzeczy i próbuje robić to samo - nuda.
Ale robicie z sadola jakieś jutuba, wchodzę tu na krew, flaki, napierdalających się rusków a nie kur*a na smieszne filmiki
Krew, flaki? To już nawet na hardzie jest cenzurowane, więc nie wie co chcesz od tego na głównej.
To ty chyba na hardzie nie byleś A najlepsze jest to że następny temat jest z flakami(animowanymi) a nie są ocenzurowane.
@up To jest sadistic. Jak się nie podoba to wyjazd!
To jest sadistic, więc nie mam zamiaru oglądać nieudolnie podrobionego gówna, więc wyjazd chamie.
To ty chyba na hardzie nie byleś A najlepsze jest to że następny temat jest z flakami(animowanymi) a nie są ocenzurowane.
Tyś widział prawdziwego harda. Chyba 2 lub 3 materiały zostały mi usunięte bo były zbyt ostre jak na harda
na starcie powiem że nie jestem z gimnazjum, i nawet mnie to śmieszy, koleś ani 1 nie przeklną, dość fajną ma gadkę, aż dziwne, że laski się nie połapały, że je wkręca, a Ty drogi kolego jesteś zwykłym snobem bez poczucia humoruAle żart... Zapewne pewna grupa użytkowników internetu mentalnie związana z gimnazjum nazywałaby to trolling. A to jest żałosne. Dajcie spokój, kurwa.
Nie dość, że zajmuje kolejkę, to jeszcze w jakiś sposób śmieje się niewidomych. Ktoś z obsługi powinien zadzwonić na policje, podać numery i powiedzieć, że określa się jako niewidomy - niech się gościu później tłumaczy.
Jest sobie ten Rémi Gaillard, ogólnie udaje mu się zrobić coś dobrego, ale czasem też rzuci jakimś żałosnym materiałem i jest grupa ludzi, którzy podpatrują te żałosne rzeczy i próbuje robić to samo - nuda.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów