📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
A co to takie dziwne? Dawno istnieje sposób ułatwiania sobie życia...
ultracane.com/soundforesigntechnologyltd/ultracane
ultracane.com/soundforesigntechnologyltd/ultracane
Fajny dokument był o takim czarnoskórym chłopaku, ten gość też w nim występował. Emitowany był chyba 3 tygodnie temu na TVP2 około 24. Tam nazywali ten dźwięk kląskaniem. Chłopak zmarł chyba w 2009 na raka, chyba nerwu wzrokowego. Normalnie grał w kosza, jeździł na wrotkach, rowerze, a co dziwne grał na gameboyu, choć ten aspekt nie był poruszony.
"Kapral Poproszek" Chodzi Ci chyba o to:) Też to widziałem;p
metacafe.com/watch/779704/best_video_of_the_year_blind_kid_uses_sound_to_see/
metacafe.com/watch/779704/best_video_of_the_year_blind_kid_uses_sound_to_see/
Hue hue. Niedługo niewidomi auta będą prowadzić posługując się klaksonem. Taksówkarze mogą czuć się zagrożeni.
Link na YT podasz?
Liczyłem że ten dokument to coś w stylu "pierwszy na świecie skoczek z trampoliny w śpiączce"
Vrry7, masz avka takiego jak legendarny ziom.
Wiem, ostatnio przez to myślałem że dałem sam sobie piwo
nietoperz, kurwa.
Ale zapierdala i daje rade
Ale zapierdala i daje rade
Jebany udaje i tyle...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów