📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To nic. Pomyślcie co by było jak by, dać rowerowi przejechać się na niewidomym! Strach nawet myśleć o skutkach…
Po 4 salapach to całkiem normalne.
baronturbina napisał/a:
To nic. Pomyślcie co by było jak by, dać rowerowi przejechać się na niewidomym! Strach nawet myśleć o skutkach…
Podkręcę napięcie - w dodatku rzecz się dzieje na Podlasiu...
htp napisał/a:
Podkręcę napięcie - w dodatku rzecz się dzieje na Podlasiu...
Podlasssje to kraina gdzie wszystko możliwe. Polski stan Maine.
Joł Kolegi i koleżanki pytam się ja... Gdzie jest pinkman?
Czy prawdom jest że finkel to ajhorn a ajhorn to finkel?
Czy prawdom jest że finkel to ajhorn a ajhorn to finkel?
Ta stronka zaczyna z miesiąca na miesiąc tracić popularność, coraz mniej filmów jest tu wrzucanych i coraz mniej piw jest wystawianych
Narcotic (Money G Radio Edit) - juz mowilem hal... wrzucaj nazwe nutek :/
Pedalarze to zjebane łby zawsze i wszędzie.
Xson33333 napisał/a:
Ta stronka zaczyna z miesiąca na miesiąc tracić popularność, coraz mniej filmów jest tu wrzucanych i coraz mniej piw jest wystawianych
bo takie baronturbina,halmany myślą że są bogami tego portalu może tego portalu to tak ale w życiu to zwykłe 2 przegrywy ! smuteczek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów