Barwna historia o rozmowie z kobietą przez telefon
Barwna historia o rozmowie z kobietą przez telefon
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W środę miałem komisję orzeczniczą bo skończyła mi się niepełnosprawność.
Zostało mi przedłużone NA CZAS OKREŚLONY....
Pytam czemu na czas określony? Przecież nie odrośnie, co się takiego może wydarzyć?
-Wie pan, różnie bywa.
A jak doszyją ci nogę lub medycyna pójdzie o tyle do przodu że odrośnie?
Pytam czemu na czas określony? Przecież nie odrośnie, co się takiego może wydarzyć?
-Wie pan, różnie bywa.
Krążył dowcip podobny że gość co parę lat właśnie miał komisję a stracił nogę pod tramwajem . W końcu lekarz się wnerwił i napisał : Urąbało mu nogę i nie odrośnie . Po to by dostał dożywotnio niepełnosprawność .
-Wie pan, różnie bywa.
Mam to samo z synem po zaćmie. Afakia po usunięciu, a też przedłużają na czas określony. Na pytanie, czy te soczewki mu odrosną (nie ma szans) też słyszę w odpowiedzi, że różnie to może być.
@: w ustawie amputacja kończyny jest wypisana jako wskaźnik do wystawienia niepełnosprawności stałej. Odwołaj się od tej decyzji. Bo to kpina że ci na określony dają. Lub napisz bezpośrednio do ministerstwa pismo że tak ci wystawili
Odwołam się ale musze czekać 14 dni na orzeczenie. Nie żartuję. Nie wiem na ile przedłużają nawet ale powiedzieli, że na czas określony ale dowiem się za 14 dni jak lekarz wyda opinię.
Od razu jak odbiorę to zapytam na głos gdzie się odwołać (wiem gdzie ale troche dramy zrobić trzeba).
Ja na komisję pojechałem na wózku bez protezy w krótkich spodenkach i poprosiłem znajomego aby mnie zawiózł i wózek toczył.
Mimo to dostałem na określony ale nie wiem na ile i się dowiem jak będzie oficjalnie opinia.
Tak czy srak się odwołam bo kurwa mać bez kitu ten system jest przezajebisty.
[ Dodano 2024-07-20, 15:55 ]
A jak doszyją ci nogę lub medycyna pójdzie o tyle do przodu że odrośnie?
Jak tak medycyna pójdzie do przodu, zrobia mi to i bedę chodzić normalnie to zrzeknę się niepełnosprawności od razu.
-Wie pan, różnie bywa.
Chłopie, ja bym się cieszył. Jest jeszcze w takim razie jakaś nadzieja, że kiedyś przebiegniesz maraton na własnych nogach!
Dajcie linka do kanału tego typa, subik nalezy mu sie jak psu buda c,nie
Linka nie dam bo bana dostanę ale wpisz sobie w jewtuba :
Youtuber XD
@: to nie po to, żeby nikt za ciebie renty nie brał 30 lat po twojej śmieci?
NIE POBIERAM RENTY ANI ŻADNYCH INNYCH ŚWIADCZEŃ SOCJALNYCH! To ja kurwa pracuję na cudze renty i zasiłki.
Poprosiłem Was o hajs na noge abym mógł wrócić do normalności a nie być pasożytem dla społeczeństwa. To ja płacę teraz na 500+, na upadlińców na kurwa renty dla innych itp.
Jedyne korzyści jakie mam w tej chwili to karta parkingowa (w chuj dla mnie to znaczy) oraz 10 dni urlopu extra w pracy oraz 7h dziennie pracy (to koszt mojego pracodawcy a nie podatnika).
-Wie pan, różnie bywa.
No co ty nie mów, że zapomniałeś ten przypadek
medonet.pl/zdrowie/zdrowie-dla-kazdego,rzeznik-z-reka-kobiety,artykul,...
krótszy opis
tvn24.pl/polska/jest-reka-jest-zdolnosc-do-pracy-ra168005-ls3522182
Sąd pracy ci zostanie, z ZUS-em to już możesz odpuścić, nie przepchniesz tam nic.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów