pierwszy raz podobają mi się diody na samochodzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
niewidzialny tylko pod odpowiednim kątem i przy odpowiedniej odległości od samochodu, a raczej trochę mniej widzalny
Phi! W naszym kraju jest mnóstwo znikających (czy jak kto woli - niewidzialnych) samochodów...
Zastanawia mnie skoro banda kaszalotow potrafi zrobic cos takigo co potrafi zrobic armia usa ...
up@ Nigdy sie nie dowiesz. Moj wujas w stanach poznal jakiegos dziadziusia, ktory robil w tych wojskowych bazach. Dziadzius mu powiedzial, ze to co oni tam maja to wyprzedza nasza obecna technologie 50 lat jak nie lepiej. W sumie jest pare przykladow takich motywow np. Spirit Stealth, Nighthawk lub Blackbird
bania88 napisał/a:
up@ Nigdy sie nie dowiesz. Moj wujas w stanach poznal jakiegos dziadziusia, ktory robil w tych wojskowych bazach. Dziadzius mu powiedzial, ze to co oni tam maja to wyprzedza nasza obecna technologie 50 lat jak nie lepiej. W sumie jest pare przykladow takich motywow np. Spirit Stealth, Nighthawk lub Blackbird
B2 ma już 23 lata.
Dziękuję.
Zajebiste! Pare ładnych lat temu widziałem już program o tym. Próbowali zrobić niewidzialnego czlowieka. Jeszcze trochę i jak to udoskonalą na prawdę coś z tego będzie
taką furą nigdy nie włączysz się do ruchu, a przy lewoskręcie materiał na harda gotowy..
mojemu sasiadowi też znikneło auto do dzisiaj szuka
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów