📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
ja go widze :/
Nie Ty jeden. Chodzi o to, że typ w zielonym nie widzi.
Cytat:
ja go widze :/
Cytat:
Nie Ty jeden. Chodzi o to, że typ w zielonym nie widzi.
Z tym autem to jak z jednorożcem, tylko dziewice widzą
w co ona uderzyła ?? tam nic nie ma ..
Gdyby ludzie zawsze mieli kamerę/kalkulator/kapcie czy też inne urządzenie nagrywające, kiedy coś fajnego się dzieje to byłoby znacznie więcej ciekawszych filmików i może wreszcie nie byłoby potrzeby wrzucania tych jebanych kotów na sadistic.
Gdyby ludzie zawsze mieli kamerę/kalkulator/kapcie czy też inne urządzenie nagrywające, kiedy coś fajnego się dzieje to byłoby znacznie więcej ciekawszych filmików i może wreszcie nie byłoby potrzeby wrzucania tych jebanych kotów na sadistic.
@daredevil
tacy ludzie to dar od niebios
gracz napisał/a:
@daredevil
ci z kotem?
a co do filmu, może on stał pod złym kątem i światło się wokół niego zakrzywiało?
może po prostu ten koleś nagrywa to samo miejsce całe swoje życie, czekając aż ktoś w coś dokurwi. no i się doczekał...
widzę, że nikt nie pomyślał że to fejk?
Wy też krecicie samochód z ciekawości i nagle ktoś w niego wpada ?
Wy też krecicie samochód z ciekawości i nagle ktoś w niego wpada ?
Moja mądra koleżanka tak wjechała w naczepę z piachem i ma sparaliżowane pół twarzy. Nie pojmuje o czym niektórzy myślą na ulicy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów