📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wiedziałeś też jak się pisze "nie" z czasownikami
Niewiedziałem że w arizonie są tramwaje... Halman, ręce opadają!
Umiesz pisać poprawnie?
Nie wiedziałem, że w Arizonie są tramwaje.
Bierz chłopie tornister i wracaj do szkoły. Czas na naukę poprawnej pisowni w języku polskim.
Umiesz pisać poprawnie?
Nie wiedziałem, że w Arizonie są tramwaje.
Bierz chłopie tornister i wracaj do szkoły. Czas na naukę poprawnej pisowni w języku polskim.
Warto od czasu do czasu poczytać słownik ortograficzny zamiast cały czas siedzieć na stronach z chińskimi motorami
W całej Arizonie?
Dla głupich Amerykanów trzeba nawet montować barierki między składami bo pomylą z drzwiami?
dexterl napisał/a:
Niewiedziałem że w arizonie są tramwaje... Halman, ręce opadają!
Umiesz pisać poprawnie?
O proszę, prawdziwy sadol. I jeszcze w czasie pracy polskiego w podstawówce uczy. Takich nam trzeba, bez dwóch zdań.
Judasz z IKEI napisał/a:
Dla głupich Amerykanów trzeba nawet montować barierki między składami bo pomylą z drzwiami?
Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak często te barierki się przydają, żeby ludzie nie przełazili między wagonami.
Wiem co mówię jestę wrocławianinem…
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów