Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni nie dostają 800+ więc tak nnie chuchają na potomstwo jak Ty.
xD
mam 8 miesięcznego kaszojada, choć bardziej cyckojada, i też mi się robi słabo jak myślę, że kiedyś będzie fikał i się takie coś zdarzy, ale ten żart mnie rozjebał xD
xD
mam 8 miesięcznego kaszojada, choć bardziej cyckojada, i też mi się robi słabo jak myślę, że kiedyś będzie fikał i się takie coś zdarzy, ale ten żart mnie rozjebał xD
Obyś tak mocno nie zasłabł, żeby ci telefon wypadł w trakcie nagrywania
jakby miał panele to by się nic nie stało
Pech chciał, że tak upadł. Ja pierdolnąłem tyle razy o beton, asfalt i jakoś żyje. Nie twierdzę, że jestem normalny, ale przynajmniej samodzielny.
W Polsce też uszkadzają się lub umierają dzieciaki, ale po prostu o tym nie wiemy. Nie będę rzucał %, bo nie mam pewności ilu dzieciaków kończy źle lub na cmentarzu. Teraz pewne i tak mniejszy % niż kiedyś, bo teraz zobaczyć bawiące się niebezpiecznie dzieciaki jest coraz ciężej i większość raczej siedzi na telefonie.
Oni nie dostają 800+ więc tak nnie chuchają na potomstwo jak Ty.
Kurwa chucham bo ja nie 800ty pobieram tylko te kindergeldaje od Merkelowej. Hajs się musi zgadzać. Ale fakt. rozjebane
Przypomnijcie sobie ilu z nas uderzyło kiedyś głową w coś twardego . Dzieciak miał po prostu dużego pecha, chociaż rodzice powinni bardziej pilnować takich smarków.
W Polsce też uszkadzają się lub umierają dzieciaki, ale po prostu o tym nie wiemy. Nie będę rzucał %, bo nie mam pewności ilu dzieciaków kończy źle lub na cmentarzu. Teraz pewne i tak mniejszy % niż kiedyś, bo teraz zobaczyć bawiące się niebezpiecznie dzieciaki jest coraz ciężej i większość raczej siedzi na telefonie.
Uderzyłem nie raz,dostałem kijem że dwa razy w łeb i raz w kierownicę starej emzetki na prędkości.
Powiem tak
To jak mam najebane we łbie teraz to sam nawet widzę,bez opinie i diagnozy choć i taka posiadam.
Uderzyłem nie raz,dostałem kijem że dwa razy w łeb i raz w kierownicę starej emzetki na prędkości.
Powiem tak
To jak mam najebane we łbie teraz to sam nawet widzę,bez opinie i diagnozy choć i taka posiadam.
Bardziej mi chodziło, że nie zostaliśmy kalekami fizycznymi lub nie skończyliśmy na cmentarzu . Jeżeli chodzi o zjebana głowę, to już swoją drogą. Ciężko ocenić, które sytuację najbardziej uszkodziły łeb, bo dużo tego było. Stawiam, że wszystkie się przyczyniły do tego, a urazy głowy przyspieszyły proces spierdolenia .
Będzie warzywniak do końca życia, tragedia
nie zesraj sie z rozpaczy. jebac kitajcow i kazdego kto nie jest bialy. nie przez rasizm, tylko ta mala kurwa dorosnie i zatasakuje pewnie swoja kobite.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów