Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nerwowo reagujesz jak słyszysz słowo tata
Widzę że poszedłeś za moją radą.
Jeśli miał bym się do czegoś przyczepić to zmienił bym tylko "jak słyszysz" na "na" - bo to w końcu słowo pisane, tak to OK.
Czuję, że dział " Wrażliwy Sadol " miałby wzięcie.
Od egzekucji członków karteli przez sranie do ryja do najrzadszych anomalii medycznych nic nie wzbudza Waszej empatii, ale dziecko, mały piesek czy kotek to i owszem.
Czuję, że dział " Wrażliwy Sadol " miałby wzięcie.
Bo dziecko, piesek czy kotek są niewinne, a rozjebywany diler z kartelu doskonale wiedział na co się pisze wstępując do gangu.
Pizdowaci tatusiowie już się zlatują.
Chuja byście zrobili i dobrze o tym wiecie, a ojcu się nie dziwię - i tak ma anielską cierpliwość to tego małego śmierdziela.
No tak moze ciebie tez napier....za dzieciaka? A moze miales spiecie w inkubatorze? Czy ktorys z rodzicow ciebie sposcil na glowe ? Bo do twojej wypowiedzi nic innego mi nie przychodzi. Idz lepiej zrob lekcje bo mamusia tobie neta odlacza jelopie
Uprzejmie proszę o powiadomienie mnie gdy filmik z tym grubym kurwiem w roli 'głownej' znajdzie się w sekcji 'hard'.
Mam też cichą nadzieję, że będzie dużo ostrzej niż tutey:
Przyjemnie popatrzeć
I o taki komentarz mi chodziło.
Chociaż to " własne życzenie " jest czasem motywowane troską o najbliższych, ale dla zapewnienia godnych warunków swojej rodzinie człowiek jest gotowy zniszczyć inną.
Bardzo to pokrętne, ale biorę za przykład Richarda Kuklinskiego, o którym nagranie pojawiło się w komentarzach Harda.
Z tym, że takich Kuklinskich jest więcej a ten grubasek się do nich nie zalicza.
Ciekawe czy to mamusia filmowała.
w pierwszej kolejności zabiłbym kamerzystę za brak reakcji
Kamerzysta jest pewnie jego żona która codziennie dostaje wpierdol. Jebane muslimy od malego ucza jak napierdalac dzieci i kobiety. Tak jak większość zgromadzonych rozjebal bym grubasa
w pierwszej kolejności zabiłbym kamerzystę za brak reakcji
Kamerzysta jest pewnie jego żona która codziennie dostaje wpierdol. Jebane muslimy od malego ucza jak napierdalac dzieci i kobiety. Tak jak większość zgromadzonych rozjebal bym grubasa
Pizdowaci tatusiowie już się zlatują.
Chuja byście zrobili i dobrze o tym wiecie, a ojcu się nie dziwię - i tak ma anielską cierpliwość to tego małego śmierdziela.
Pewnie sam za małolata tak wyrywales i ci teraz tęskno manekinie jebany.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów