Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nerwowo reagujesz jak słyszysz słowo tata
Widzę że poszedłeś za moją radą.
Jeśli miał bym się do czegoś przyczepić to zmienił bym tylko "jak słyszysz" na "na" - bo to w końcu słowo pisane, tak to OK.
Czuję, że dział " Wrażliwy Sadol " miałby wzięcie.
Od egzekucji członków karteli przez sranie do ryja do najrzadszych anomalii medycznych nic nie wzbudza Waszej empatii, ale dziecko, mały piesek czy kotek to i owszem.
Czuję, że dział " Wrażliwy Sadol " miałby wzięcie.
Bo dziecko, piesek czy kotek są niewinne, a rozjebywany diler z kartelu doskonale wiedział na co się pisze wstępując do gangu.
Pizdowaci tatusiowie już się zlatują.
Chuja byście zrobili i dobrze o tym wiecie, a ojcu się nie dziwię - i tak ma anielską cierpliwość to tego małego śmierdziela.
No tak moze ciebie tez napier....za dzieciaka? A moze miales spiecie w inkubatorze? Czy ktorys z rodzicow ciebie sposcil na glowe ? Bo do twojej wypowiedzi nic innego mi nie przychodzi. Idz lepiej zrob lekcje bo mamusia tobie neta odlacza jelopie
Uprzejmie proszę o powiadomienie mnie gdy filmik z tym grubym kurwiem w roli 'głownej' znajdzie się w sekcji 'hard'.
Mam też cichą nadzieję, że będzie dużo ostrzej niż tutey:
Przyjemnie popatrzeć
I o taki komentarz mi chodziło.
Chociaż to " własne życzenie " jest czasem motywowane troską o najbliższych, ale dla zapewnienia godnych warunków swojej rodzinie człowiek jest gotowy zniszczyć inną.
Bardzo to pokrętne, ale biorę za przykład Richarda Kuklinskiego, o którym nagranie pojawiło się w komentarzach Harda.
Z tym, że takich Kuklinskich jest więcej a ten grubasek się do nich nie zalicza.
Ciekawe czy to mamusia filmowała.
w pierwszej kolejności zabiłbym kamerzystę za brak reakcji
Kamerzysta jest pewnie jego żona która codziennie dostaje wpierdol. Jebane muslimy od malego ucza jak napierdalac dzieci i kobiety. Tak jak większość zgromadzonych rozjebal bym grubasa
w pierwszej kolejności zabiłbym kamerzystę za brak reakcji
Kamerzysta jest pewnie jego żona która codziennie dostaje wpierdol. Jebane muslimy od malego ucza jak napierdalac dzieci i kobiety. Tak jak większość zgromadzonych rozjebal bym grubasa
Pizdowaci tatusiowie już się zlatują.
Chuja byście zrobili i dobrze o tym wiecie, a ojcu się nie dziwię - i tak ma anielską cierpliwość to tego małego śmierdziela.
Pewnie sam za małolata tak wyrywales i ci teraz tęskno manekinie jebany.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów