Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ty spierdolino umysłowa. Szkoda, że stary ciebie tak nie lał za młodu.
kultury troche wiesniaku, to tylko gówniak, nad czym sie uzalac tu
widac część cipeczek na sadisticu jest przewrazliwiona tym, ze czasem dzieje sie krzywda losowym gówniakom...
przysięgam zajębałbym tego tłustego świniaka
czemu? poszedlbys siedziec
Mam wrażenie, że niektórzy mają jakieś skrzywione postrzeganie tego portalu. To, że są na nim często ciężkie filmy to jedno, ale to nie znaczy, że użytkownicy nie mogą wyrażać swojego zbulwersowania, które w przypadku tego materiału jest czymś naturalnym i wręcz pożądanym. Wchodzę oglądać takie filmy po części nie dlatego, że jarają mnie takie tematy (no, w pewnym sensie jakoś trzeba to zainteresowanie nazwać), ale też w celach poznawczych. Warto zobaczyć, co się kurwa dzieje na tym zjebanym świecie. Przeglądanie tego portalu =/= brak ludzkich odruchów. Poza tym jak ktoś ma chociaż 100 g mózgu we łbie to będzie w stanie rozróżnić filmy na takie, w których jakiś pojeb na własne życzenie ulega drastycznemu, często śmiertelnemu wypadkowi i raczej chuj mnie obchodzi jego los oraz na takie, na których spasiony, śmierdzący zjeb torturuje dziecko.
przepis na to jak zrobić kaleke z dziecka które jeszcze nie potrafi chodzić ehh zabiłabym tego gnoja
Ty byś zabiła gnoja, ale ten zjeb go na szczęście nie zabił
sadistic.pl/kara-za-bicie-dziecka-vt502157.htm
przepis na to jak zrobić kaleke z dziecka które jeszcze nie potrafi chodzić ehh zabiłabym tego gnoja
Ej koleżanko ale ogarnij to że to imbecyle splodzili tego bombelka. Jakaś pizda dała mu dupy. Jebie mnie to że to jest dziecko. Taki los małego gowniaka. Ludzie to największe scierwo na świecie. I na przyszłość, nie udawaj dobrodusznej, świat to iluzja.
Ty spierdolino umysłowa. Szkoda, że stary ciebie tak nie lał za młodu.
A skąd wiesz czy nie lał?
Pomijając fakt, że to sadolowy ojciec... Sadistic stał się portalem empatycznych chłopczyków jakby w trakcie zmiany płci. To nie jest ten portal co był kiedyś...
przecież masz swój ulubiony dział fekalia, tam sobie pisz własne komentarze,
po huj siedzisz pod tym tematem
Pizdowaci tatusiowie już się zlatują.
Chuja byście zrobili i dobrze o tym wiecie, a ojcu się nie dziwię - i tak ma anielską cierpliwość to tego małego śmierdziela.
Tak jak nie jestem za gowniakami to z toba sie nie zgodze. Chłop zdecydowanie przegiął!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów