Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
he? poziom ponizej niemowlecego
Co ty gadasz, przepiękne widoki afrykańskich wybrzeży, jak dla mnie duży realizm. Te krajobrazy mają jakiś urok, spójrz na słońce jaka piękna kreska. Jako osoba znająca się na sztuce porównałbym do obrazów Nikifora.
Murzyny dotarły do Stanów zjednoczonych i po tych wszystkich latach dalej biegają obwieszeni łańcuchami
Właśnie dlatego je noszą, dlatego też noszą nisko spodnie, bo gdy byli więzieni odbierano im paski aby się nie powiesili w areszcie. Nie zabłyszczałeś zbytnio mój drogi.
Właśnie dlatego je noszą, dlatego też noszą nisko spodnie, bo gdy byli więzieni odbierano im paski aby się nie powiesili w areszcie. Nie zabłyszczałeś zbytnio mój drogi.
Nope, co prawda gacie w dole wywodzą się z więziennej subkultury, ale nie chodzi tu o pasek. W USA w pierdlu gacie w dole oznaczały cwela. Opuszczone w dół miały informować, że taki osobnik za drobną opłatą jest gotowy do jebania, poszukaj na necie, znajdziesz na pewno.
Potomkowie biednych uciskanych niewolników mają teraz równe prawa z białymi i socjal na całym świecie, a potomkowie wolnych murzynów dalej giną z głodu lub w waśniach plemiennych
Nope, co prawda gacie w dole wywodzą się z więziennej subkultury, ale nie chodzi tu o pasek. W USA w pierdlu gacie w dole oznaczały cwela. Opuszczone w dół miały informować, że taki osobnik za drobną opłatą jest gotowy do jebania, poszukaj na necie, znajdziesz na pewno.
Znawcy czarnuszej "kultury" się znaleźli
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów