Muzułmanka z Kuwejtu, która jest działaczką polityczną opowiada jak dobrze byłoby ściągnąć np. z Czeczenii niewolnice dla muzułmańskich mężów aby ochronić ich przed "brudami" i nie wpadali w otchłań cudzołóstwa. Zaleca stworzenie odpowiedniego prawa, które umożliwi ściąganie niewolnic wojennych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już niebawem we Francji, Holandii, Belgii i Skandynawii... Jeśli dojdzie do tego, że ciaoaci i muszyni będą mieli białych niewolników sam polecę samolotem kamikaze z głowicą jądrową... (za wyjątkiem tych lewackich kurew)
z cyklu: "100 sex positions for Muslims"
Wiadomo, że każdy muzułmanin to idiota i jednostka zacofana. Niewolników chcą... jak śmiesznie by było gdyby z nich porobić niewolników, kupisz takiemu kozę i śpi z nią w chlewiku, do tego rozpala Ci w piecu, piwo podaje, a jego żona masuje stopy i zmywa naczynia Chyba bym umierał codziennie ze śmiechu karmiąc ich wieprzowiną (Oczywiście schabiki dla mnie, głowizna dla nich.)
huhlulhulhu hueheuheuhe hululullllll klekelkelekleke ahahahahahahlehlellehl kurwa mac! co za pojebany jezyk! jakby w dupie mała bolca w cipce bekon!
A ja z drugiej strony - przydałby się w Polsce powrót służby domowej. Rozwiązałby się problem bezrobocia.
Naesse
A ja z drugiej strony - przydałby się w Polsce powrót służby domowej. Rozwiązałby się problem bezrobocia.
Naesse To wpadnij do mnie mam pare garów do umycia i podłogi do wytarcia. Dam ci 2 złote
Naesse To wpadnij do mnie mam pare garów do umycia i podłogi do wytarcia. Dam ci 2 złote
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów