Spróbuje wszystkiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Płyną inżyniery
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
słodkie jak go karmi. znajomi mają szopa jako zwierzątko domowe i to jest przejebana sprawa, budzisz się rano a telefon w misce z wodą, portfel w pralce a piwo w mikrofali, słodkie zwierzaki ale niezłe skurwiele, dlatego zostaję przy kotach
Niema to jak Kubota naprawiona szarą taśmą i jeszcze podpisana PRAWA....
I to jest zwierzak, nie wybiera i wpieprza co mu się da. Niektórzy koty potrafią szynką wybrzydzać - i to nie taka szynką za 15 pln/kg, tylko taką za 50 pln/kg, jebane niewdzięczniki.
szoptistic.pl słodkie zwierzaki, które wpierdalają wszystko
Adra napisał/a:
I to jest zwierzak, nie wybiera i wpieprza co mu się da. Niektórzy koty potrafią szynką wybrzydzać - i to nie taka szynką za 15 pln/kg, tylko taką za 50 pln/kg, jebane niewdzięczniki.
Mój identycznie ma, wędliny kiełbasy nie tyka a whiskasa to wpierdala jak szalony. Za to pies odwrotnie, żadnej suchej czy mokrej karmy nie lubi ale zje wszystko to co ja. Ostatnio nawet orzechy włoskie mi zabrał ze stołu.
No i to jest pełna kultura nie to co ci uchodźcy co jeść dostają to im to nie smakuje i tylko z mordą wyskakują "dajcie nam nasze pieniądze".
swampman ty zoofilu jebany
Wszytkiego ? ! A gdzie LSD , opium , mdma , amfetamina , koks ...
W niektórych karmach są jakieś substancje co uzależniają od konkretnego produktu. I się nie dziwcie, że kot czy pies chce tylko 1 rodzaj karmy.. A piwo leci za Toy Story
Adra napisał/a:
Niektórzy koty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów