Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
(Nie)wybuchająca puszka
Polimaty • 2013-07-23, 18:50
Latem możemy się zająć nieco lżejszymi tematami, więc odpowiadam na Waszą prośbę o wyjaśnienie, jak otworzyć wstrząśniętą puszkę bez spektakularnego wybuchu. I dlaczego jest to możliwe?

Zapraszam do powtórzenia eksperymentu!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zarammoth 2013-07-23, 19:01 20
Piwo Polimaty za zawsze!
Zgłoś
Lucato 2013-07-23, 19:09 14
po co on to łapie, kiedy zaczyna się wylewać?
Zgłoś
Polvodka 2013-07-23, 19:10
Właśnie ciekawiło mnie, to z ostatniego odcinka
Zgłoś
kuba10154 2013-07-23, 19:12 4
Wcale nie ma tu lokowania produktu. Żeby uprzedzić dalsze komentarze - Polimaty sie sprzedały!
Zgłoś
l................e 2013-07-23, 19:20 28
@up.

Kurwa mać! Nagrywa dobre filmy! Ciekawe! Dobrze się je ogląda! Jest popularny na YouTube. To wyjaśnij mi dlaczego ma sobie nie zarobić więcej na jakiejś reklamie?

Ale nie, nie: "Ja nie zarabiam to i ktoś nie może" Gratuluję! Świetna mentalność

@down: Tak, tego nade mną
Zgłoś
p................2 2013-07-23, 19:23
@up typowy ból dupy
Zgłoś
thez 2013-07-23, 19:28 2
Lucato napisał/a:

Żeby móc pierdolić ile to koszul to on nie musiał zmienić.
Zgłoś
Aruś 2013-07-23, 19:58 1
Cytat:

Żeby sobie butów nie ujebać, bo nie ma na zmianę.
Zgłoś
qbsol 2013-07-23, 20:34 1
Ale prucham na ta sztuczke.
Zgłoś
n................2 2013-07-23, 20:36
Sposób z opukiwaniem z góry działa. Hujowe pozdrawiam. Tak to było?
Zgłoś
qbsol 2013-07-23, 20:47 4
kuba10154 napisał/a:

Wcale nie ma tu lokowania produktu. Żeby uprzedzić dalsze komentarze - Polimaty sie sprzedały!

A co w tym zlego ze jest lokowanie produktu? Chlopak z ekipa robia dobra robote , zyskal popularnosc , firmy chca mu placic to niech placa. Bedzie na lepszy sprzet i fajniejsze odcinki ,a i niech sobie zarobia nalezy im sie za pomysly imwykonanie. Ale nie SPRZEDAL SIE myslenie przecietnego Polaka gowno mam ,a jak innym sie powodzi to trzeba tepic.
Zgłoś
Polvodka 2013-07-23, 20:49
kuba10154 napisał/a:

Nikt nie robi nic za darmo, skoro robi dobrą rzecz, których tak dużo nie mamy, to niech sobie na tym zarobi.
Zgłoś
KMD 2013-07-23, 20:54 3
Sadolowi graficy!

Liczę na was : D Jest coś przerabiać.
Zgłoś
Yanuha 2013-07-24, 10:46
2.02 "ale najważniejsze są boki tej muszki".Czy tylko ja to słyszę?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem