📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ślepy, czy aż tak nachlany?
mgiuliemo napisał/a:
Ślepy, czy aż tak nachlany?
Nachlany chyba jednak nie, bo jechał wmiarę prosto.
Myślał, że to drugi tuk tuk, a tu chuj...
Kierowca wózka widłowego nie podbiegł żeby udzielić pierwszej pomocy tylko żeby sprawdzić czy kark dokładnie złamany i w ogóle pokontemplować swoje dzieło
Operator wózka też dobry widzi że chłop jedzie i nic nie robi a później ptsd
gość z widlaka poleciał zaiwanić tuktuka
Popieram tom piosenke w 95 już jom lubiłem
Ja pierdole, wy tak serio, ze to niby wina wozkowego? Kurwa typ ja trójkołowcu ewidentnie jedzie po samobója, a ktoś sobie wymyślił, ze zawinił wozkowy… Przecież nawet baba by zauważyła, ze nie warto akurat wtedy tam przejeżdżać. Albo specjalnie się zabil, albo był debilem. W obu przypadkach - niech mu ziemia ciężka będzie.
Ciapak na tym piździku chyba w życiu nie widział wózka widłowego. Całe życie myślał, że to słonie rozładowują te wszystkie palety z curry czy innym krowim gównem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów