📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chęci dobre, ale wykończenie pozostawia troszkę do życzenia... Z bani, bije się tylko raz! Nie potrzeba później machać czymkolwiek...
Ach ta nowoczesna europa!! A my tacy zacofani!!
Tak powinni się zachowywać Europejczycy w stosunku do "inżynmierów" z Afryki.
Nie byłoby teraz z nimi problemów, bo jak widać ten "inżynier" potrfił pokazać, że racja jest po jego stronie.
Krótka piłka, nie pasuje to w ryj z bańki i tyle, po co cokolwiek tłumaczyć.
I kto im skoczy ?
Nie byłoby teraz z nimi problemów, bo jak widać ten "inżynier" potrfił pokazać, że racja jest po jego stronie.
Krótka piłka, nie pasuje to w ryj z bańki i tyle, po co cokolwiek tłumaczyć.
I kto im skoczy ?
#mygyry - Z YNC info: lewacki reporter dostaje z bani od członka ruchu Casapound (ruch prawicowy/nacjonalistyczny).
Hose88 napisał/a:
#mygyry - Z YNC info: lewacki reporter dostaje z bani od członka ruchu Casapound (ruch prawicowy/nacjonalistyczny).
z taką polityką
Cytat:
Ach ta nowoczesna europa!! A my tacy zacofani!!
W cebulandii nowym hobby jest dźganie się nożami, więc aż tak bardzo od Europy nie odstajecie.
Jezu jak on to pięknie zagrał! Niby odchodzi a nagle:
- ołł ( zapomniałem czegoś ) i jeb z bani. No nie mógł się tego spodziewać
- ołł ( zapomniałem czegoś ) i jeb z bani. No nie mógł się tego spodziewać
mygyry napisał/a:
Szczerze liczę, że ktoś wyskoczy z dobrym tłumaczeniem
Ten co wali z bani, to Roberto Spada.
Czlonek cyganskiej rodziny Spada, ktorzy kontroluja miasto Ostia, na poludniu Rzymu. Oraz czesc Rzymu.
W ostatnik wyborach w Ostii, neo-faszystowska partia Casapound, otrzymala az 17% wlasnie dziki pomocy clanu Spada.
Dziennikarz poszdl sie spytac tego goscia (ktory jest boxerem, i to jest w jego silowni), co o tym wszystkim mysli.
Widocznie cygan nie chcial za duzo rozmawiac, i dal to do zrozumienia.
PS sorry za Polski
Na koniec ten Spada powinien tylko powiedzieć "It's a prank bro".
Z kamerą wśród zwierząt to należy wiedzieć jak się zachowywać. Był kiedyś Jacques-Yves Cousteau, Tony Halik, jest David Attenborough. Oni wiedzieli jak się należy zachować w dzikim środowisku, aby nakręcić materiał i być bezpiecznym.
Piękny baran.. piękny dźwięk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów