Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To musi być rosja, to chyba tylko tam ludzie traktują się nawzajem jak robactwo.
Zastanów się dobrze
To musi być rosja, to chyba tylko tam ludzie traktują się nawzajem jak robactwo.
dokładnie! nie to co u Nas! U Nas przecież każdy jeden przechodzień zatrzymuje się, żeby sprawdzić co się stało drugiej osobie, ogólnie uśmiechamy się do siebie, ot tak, żeby dzień był milszy, szanujemy się i nigdy nie życzymy bliźnim źle.
dokładnie! nie to co u Nas! U Nas przecież każdy jeden przechodzień zatrzymuje się, żeby sprawdzić co się stało drugiej osobie, ogólnie uśmiechamy się do siebie, ot tak, żeby dzień był milszy, szanujemy się i nigdy nie życzymy bliźnim źle.
Nie, nic z tych rzeczy, jesteśmy niemiłym i wrogo nastawionym do samych siebie i innych, społeczeństwem. Ale to, to już jest szczyt, kuriozum, coś niewyobrażalnego...Wybacz, niedaleko mojego bloku, wyskoczyła kobieta z okna siódmego piętra, miałem wątpliwą przyjemność móc być tego świadkiem (odłamki kości na chodniku itp.) i reakcje ludzi postronych były zgoła inne.. Włącznie z moją.
Społeczeństw o kulturze niewolniczej w ogóle nie brałem w rachubę(na myśli mam Chiny itp.) do człowieczeństwa trzeba dorosnąć.
Nie, nic z tych rzeczy, jesteśmy niemiłym i wrogo nastawionym do samych siebie i innych, społeczeństwem. Ale to, to już jest szczyt, kuriozum, coś niewyobrażalnego...Wybacz, niedaleko mojego bloku, wyskoczyła kobieta z okna siódmego piętra, miałem wątpliwą przyjemność móc być tego świadkiem (odłamki kości na chodniku itp.) i reakcje ludzi postronych były zgoła inne.. Włącznie z moją.
Społeczeństw o kulturze niewolniczej w ogóle nie brałem w rachubę(na myśli mam Chiny itp.) do człowieczeństwa trzeba dorosnąć.
on nie był świadkiem upadku, szedł i zobaczył (o ile zobaczył - chyba ma słuchawki na uszach, a wbrew pozorom to ogranicza pole widzenia) leżącego gościa. mógł myśleć, że pijany, to rosja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów