Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma to jak się zatrzymać na środku drogi szybkiego ruchu, i wysiąść z auta
A co ma zrobić typowy obywatel niosąc pomoc poszkodowanym? Pojechać dalej jakby nigdy nic ? Kierowcy z tyłu chyba nie wygrali prawka w lejsach i mają wyobraźnie.
@up No chyba cię pojebało, skoro uważasz że spowodowanie karambolu komuś w czymś pomoże, po to są pasy po bokach, żeby w razie problemu zjechać na bok, zadbać o swoje bezpieczeństwo i skupić się na pomocy poszkodowanemu
Wypadek wyglądał na dość poważny.Po lewej jak byś zauważył masz linię żółtą emergency w nagłych wypadkach.Motocyklista wjebał się na przeszkodę i sunął po wszystkich pasach,więc tak jak wspomniałem wypadek był dość poważny! Miał prawo zatrzymać się w miejscu gdzie mu pogruchotało kości przedramienia i kończyń dolnych.Z widoku kierowcy jadącego z tyłu miał prawo i obowiązek zatrzymać ruch!Zagrożenie życia.
Nie jedz więcej czipsów
mygyry,
orisuniek, Wystarczy, że zwolnisz zbytnio na autostradzie a ktoś w ciebie przypierdoli, a tu gość parkuję auto na środkowym pasie i idzie zobaczyć co się stało, ty naprawdę uważasz, że to jak najbardziej ok? W takim razie mam nadzieje, że nie spotkam kogoś takiego wyświadczającego niedźwiedzią przysługę wszystkim innym użytkownikom ruchu. (A co do żółtej linii to rozumiem, że to nie był nagły wypadek i gdyby tam zjechał, żeby pomóc poszkodowanemu to by było karygodne...)
Niedźwiedzia przysługa to by była gdyby ktoś unikając tego idioty który zatrzymał się na środku autostrady odbił w lewo i rozjechał tego dawce na motorze
orisuniek, Wystarczy, że zwolnisz zbytnio na autostradzie a ktoś w ciebie przypierdoli, a tu gość parkuję auto na środkowym pasie i idzie zobaczyć co się stało, ty naprawdę uważasz, że to jak najbardziej ok? W takim razie mam nadzieje, że nie spotkam kogoś takiego wyświadczającego niedźwiedzią przysługę wszystkim innym użytkownikom ruchu. (A co do żółtej linii to rozumiem, że to nie był nagły wypadek i gdyby tam zjechał, żeby pomóc poszkodowanemu to by było karygodne...)
W sumie to może i masz rację.Kierowiec z kamerką raczej powinien zjechać na boczny pas,co nie uczynił myśląc odruchowo i prawdopodobnie narobił nie jednemu kierowcy z tyłu stracha.A temu chujowi co spuścił namiot na drogę expresówkę to chuj w dupę i ban na przejazd takimi drogami do 2030 roku bez odwołania.
orisuniek, No właśnie o to mi chodzi, a co do idioty z motorówką to szkoda w ogóle słów nawet nie zauważył wypadku tuż za sobą, chyba że specjalnie spierdolił
Pewnie jak każdy kierowca nie zawsze patrzy w lusterka.Mogło mu też dziecko beczyć na tylnym siedzeniu albo żona napierdalała DALEKO JESZCZE ?
Proste pytanie. Patrzysz się w lusterka więcej niż raz na 5 minut jeżeli podążasz gdzieś prostą drogą?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów