Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet po fujarce u siebie w samochodzie nie mozna sie posmyrac ,bo zaraz ktoś urażony tfuuu.. wolność
zgadzam sie , tym stymuluje sobie kiełbache , przecież nic jej nie robi, pewnie należała do społeczności LPG dlatego tak
Kurwa, co za świat. Już się się można spokojnie podrapać po fujarze? A Karyna jedna z drugą, może karmić Kevinka, bladym obwisłym cycem?
I jakże często owłosionym wokół suta
Nawet po fujarce u siebie w samochodzie nie mozna sie posmyrac ,bo zaraz ktoś urażony tfuuu.. wolność
Kurwa, co za świat. Już się się można spokojnie podrapać po fujarze? A Karyna jedna z drugą, może karmić Kevinka, bladym obwisłym cycem?
zgadzam sie , tym stymuluje sobie kiełbache , przecież nic jej nie robi, pewnie należała do społeczności LPG dlatego tak
jest roznica nakarmic glodne dziecko a drapac sie po fujarze w aucie w ktorym sie przewozi ludzi.
no ale o gustach sie nie dyskutuje jak lubicie lizac soki taksowkarzy to wasza sprawa imo
jest roznica nakarmic glodne dziecko a drapac sie po fujarze w aucie w ktorym sie przewozi ludzi.
no ale o gustach sie nie dyskutuje jak lubicie lizac soki taksowkarzy to wasza sprawa imo
Dokładnie.
Przecież widać, że ten oblesny onanista miał galoty ściągnięte i się masował.
Dokładnie.
Przecież widać, że ten oblesny onanista miał galoty ściągnięte i się masował.
juz myslalem ze mi sie wydaje ze gosc nachy poluzowal
Jak to dla ciebie drapanie się po pale to masz zjebany łeb i życzę ci zatrzasniecia się w windzie z gościem co tak się drapie po pale
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów