Dziewczyna została ciężko poparzona, świadkowie zatrzymali pijanego czubka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobra, już się tak nie nakręcajcie co wy byście mu kurwa nie zrobili....
Ma ktoś foty jak została poparzona?
Ma ktoś foty jak została poparzona?
Sprawcę zawieść do Polski i ok, godz. 20.00 postawić na osiedlu domków. Pooddycha polskim powietrzem to zacznie się zastanawiać nad przemijalnością życia. I nad tym, że życie jest krótkie, więc nie warto tracić czasu na bycie skurwielem
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
W polskim sądzie by to przeszło. Znaleźli by jeszcze okoliczność łagodzącą, że mu tata wchodził do wanny a mama myła siusaka językiem i by dostał 50 zł grzywny bo taki biedny
Odpowiednią karą dla tego chuja był by byk z brązu
Długo gotować na małym ogniu a ścierwo rzucić psom.
Widać ze baba ma wyjebane. Jedną ręką się podpiera, drugą gmyra w srajfonie, nic dziwnego że się gośću wkurzył na taki poziom obsługi. Chciał huknąć "dzbana" żeby się obudziła, ale po raz kolejny wyszło olewcze podejście pracownicy do swojej pracy bo "dzban" był nijak nie zabezpieczony i poleciał jak tenisowa piłeczka. Nie żal mi jej. Nauczy się na drugi raz jak pracować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów