📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Córciaaa..... jest taka mała sprawa...
Pewnie uciekła z kuchni
tomasi21 napisał/a:
wstyd dawac piwo za tak gowniany filmik
konto od kwietnia'10, naście piw, 0 uploadow i jeszcze smiesz otwierac jape?!
@up ja tu miałem konto jak Ty do nocnika sikałes i zapomniałem do niego hasła. Niedawno zalozylem nowe ale juz tu rzadko wchodze wiec nie oceniaj po koncie
14.Gumis napisał/a:
@up ja tu miałem konto jak Ty do nocnika sikałes i zapomniałem do niego hasła. Niedawno zalozylem nowe ale juz tu rzadko wchodze wiec nie oceniaj po koncie
tak, tak zapomniałeś hasła i nie potrafiłeś sobie poradzić aby go odzyskać - to tylko pokazuje jaki jesteś inteligentny, brawo!
masz rzekomo 22 lata, a na koncie wyżej 21. Sądzę,że to "14" w nazwie to Twoj prawdziwy wiek gimbusie!
aha, bajeczki możesz mamie i kolegom w piaskownicy odpowiadać, mnie nie nabierzesz, a ten tekst z sikaniem do nocnika to świetny suchar, gratuluje, masz jeszcze jakieś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów