Taki nie za długi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Taki nie za długi
Ostatni dzien urlopu na wlasnych nogach, alez musialo bolec tak zajebac o te skaly.
szympas1 napisał/a:
Chciał poszybować paralotnią a został skoczkiem spadochronowym
i być może zawodnikiem paraolimpiady
Pierdole to. Zawsze uważałem, że najsłabszym elementem spadochronów jest ta linka, mocowanie. Ten film mnie utwierdził w tym, że nigdy se nie skorzystam z takich atrakcji.
bombek321 napisał/a:
niezapięty karabinek ?
Dokładnie - lub niezablokowany.
sereja3 napisał/a:
Pierdole to. Zawsze uważałem, że najsłabszym elementem spadochronów jest ta linka, mocowanie. Ten film mnie utwierdził w tym, że nigdy se nie skorzystam z takich atrakcji.
Nieprawda. Najsłabszym ogniwem jest człowiek. W tym przypadku pilot - i brak kontroli zapięcia. Taki karabinek (stalowy tandemowy) wytrzymuje 26 kn
Jestem ekspertem.
Dokładnie tak. Sprzęt do takich zabaw jest liczony z kilkukrotnym zapasem wytrzymałości. Wspinałem się w skałkach to coś o tym wiem, na czymkolwiek co zabezpiecza człowieka można spokojnie samochód holować.
petervonwolfen napisał/a:
Dokładnie - lub niezablokowany.
Nieprawda. Najsłabszym ogniwem jest człowiek. W tym przypadku pilot - i brak kontroli zapięcia. Taki karabinek (stalowy tandemowy) wytrzymuje 26 kn
Jestem ekspertem.
"...Jestem ekspertem..."
taaa... gdzieś już to słyszałem.
humalien napisał/a:
"...Jestem ekspertem..."
taaa... gdzieś już to słyszałem.
Taaa... 16 lat latania... Ale Ty wiesz pewnie lepiej, W końcu masz internet.
w kłidicza też napierdalasz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów