📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
OOCCBB napisał/a:
Skoro znak mówi "Znak oznacza koniec drogi przeznaczonej dla kierujących rowerami jednośladowymi." to po chuj ścieżka wpada bezpośrednio do ulicy?
Zapytaj mamy albo księdza co to znaczy włączać się do ruchu.
Zaprzysiężony napisał/a:
A czasem ten pas nie był przeznaczony tylko do skrętu w prawo, a dla BUS/TAXI do skrętu w prawo i do jazdy prosto?
Bez znaczenia. Po buspasie moga jeździć eketryki i inne ustrojstwa.
Gdyby kierowca zachował ustawową "szczególna ostrożność" dojżdżając do 1 przejścia, potem do skrzyżowania i następnie do 2 przejścia, wypadku by nie było.
Ale gdyby rowerowiec znał przepisy to też by wypadku nie było.
stopwar napisał/a:
Żyje, chodzi - niedosyt mój,
mógł polatać - szofer chuj.
Nie rozpaczaj, może ma coś popękane w środku i za kilka godzin się to ujawni...
Przecież to normalna akcja u imbecyli. Najczęstsze jest takie wpierdalanie się innym rowerom. Mam nadzieję że jak wysiadł to mu poprawił z kopa na ryj.
Pedalarz ciul - wymusił nawet nie zerknąwszy za siebie, smrodziarz w puszcze też ciul - po reakcji na wtargnięcie i czasie wdepnięcia w gej hamulca widać, że pewnie obcinał w smartfon. O zasadzie ograniczonego zaufania i tak pewnie nie słyszał.
Dziwne że jeszcze nie ma wojny pod tytułem "auta tam nie powinno być bo to tylko do skrętu w prawo było" tak jak przy rondzie dwupasmowym było. Gotowało się tu chyba na 10 stron.
ciekaw jestem czy kierujący samochodem to taksiarz?
Zaprzysiężony napisał/a:
A czasem ten pas nie był przeznaczony tylko do skrętu w prawo, a dla BUS/TAXI do skrętu w prawo i do jazdy prosto?
Moze wpadł pod taxi
Głupi i głupszy 3. Czyżby cierpiarz złotówiarz po klienta lecia?. Szybciej się nie dało tym buspasem? Rowerzysta nie lepsza ameba co nawet nie spojrzała przez ramię w lewo i wpierdala się na zakaz.
Pedalarz tym razem się nie popisał, ~ przeżył
Siebie warci
@Agoreth
Dla debili wyjaśniam, że ten screen to ironia ,
bo znak informuje o końcu ścieżki rowerowej na chodniku ale tak jakoś śmiesznie się złożyło.
Dla debili wyjaśniam, że ten screen to ironia ,
bo znak informuje o końcu ścieżki rowerowej na chodniku ale tak jakoś śmiesznie się złożyło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów