📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Paraliż decyzyjny
To było oczywiście piździsko !!! stare piździsko !
tzw. pizda na kółkach.
I jak zwykle mój wyostrzony do granic szósty zmysł mnie nie zawiódł !
To było oczywiście piździsko !!! stare piździsko !
tzw. pizda na kółkach.
Przecież widać, że przyczyną był kierujący-debil.
A po co?
SkoPio1 napisał/a:
„Ustalaniem przyczyny i okoliczności zdarzenia zajmują się funkcjonariusze Policji”
A po co?
Mógł być debilem i prowadzić zmęczony, pod wpływem czy używając telefonu, albo mógł też zasłabnąć, czy dostać innej tam padaczki co akurat ma znaczenie
To w sumie jest za Gorzowem w stronę Szczecina jak pamietam. Ale akcja zacna.
Za takie akcje odbierać dożywotnio prawo jazdy, nawet gdyby wtedy laska mu loda robiła to nie jest usprawnienie!
Arkadym- napisał/a:
nie mógł się zdecydować którym pasem jechać
chorym napisał/a:
Mógł być debilem i prowadzić zmęczony, pod wpływem czy używając telefonu, albo mógł też zasłabnąć, czy dostać innej tam padaczki co akurat ma znaczenie
flejtuch napisał/a:
Za takie akcje odbierać dożywotnio prawo jazdy, nawet gdyby wtedy laska mu loda robiła to nie jest usprawnienie!
Widać jak z samochodu policja uwalnia grubą, spasioną, PIZDĘ. Nadal ktoś się dziwi, że "kierowca" nie mógł się zdecydować?
Elo elo 3 2 1 0. Niezdecydowanie, dzwoń w bariery i dachowanie. Nie wiesz co masz robić? Stop chamie.
Harry potterze były czary, a na Polskich droga mamy zaklęcie record vidio. Byle jak powiedziane, ale działa zawsze.
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów