📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciekawe co robił kierowca ciężarówki. Przeglądał superważny post na FB? Oglądał mecz?
Znałem kiedyś pojeba, który podczas jazdy tirem z niemałą prędkością robił sobie disco. Na jednym wideo puszczał jakieś techno i tańczył na miejscu pasażera. Za kierownicą nikogo nie było.
Znałem kiedyś pojeba, który podczas jazdy tirem z niemałą prędkością robił sobie disco. Na jednym wideo puszczał jakieś techno i tańczył na miejscu pasażera. Za kierownicą nikogo nie było.
Ciężarówka zawsze będzie miała w dupie Twoje 5 gwiazdek bezpieczeństwa.
Okazało się, że zginęła pięcioosobowa rodzina jadąca samochodem osobowym. A więc kolejne pięć ofiar śmiertelnego wirusa
Określenie zimny łokieć nabiera nowego znaczenia
Kiedyś był podobny filmik z Chin na którym jedna betoniarka wprasowała osobówkę w tył drugiej betoniarki.
Od tamtej pory nigdy nie wjeżdżam pomiędzy dwa większe pojazdy
Sadol uczy i bawi
Od tamtej pory nigdy nie wjeżdżam pomiędzy dwa większe pojazdy
Sadol uczy i bawi
Piękne wybicie z progu zakończone zimnym łokciem.
Podsumowując: nie znasz dnia ani godziny. Jedziesz sobie normalnie, nie jesteś motopizdą, pedalarzem, nie mieszkasz w Brazylii, może nawet nie masz długów - żyć, nie umierać! A nie, jednak umierać - bo jakiś idiota zgniata Cię jak puszkę
Lobo24 napisał/a:
Ciekawe co robił kierowca ciężarówki. Przeglądał superważny post na FB? Oglądał mecz?
Na pewno takie coś widziałeś. Mniej ćpiej .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów