Chyba jej się dowcip nie spodobał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widzialam to na yt bodajze. ale miala jazdy!
musiało byc cos zjebane z nią przed jeszcze...
ona jest tak popierdolona czy tak napierdolona, że wierzy w laski w białych prześcieradłach? Oo
...chociaż w sumie to Ameryka południowa...czupakabre maja to i czemu jakies straszydła nie mogą biegać po parkingu...-.-
...chociaż w sumie to Ameryka południowa...czupakabre maja to i czemu jakies straszydła nie mogą biegać po parkingu...-.-
Na bogato
Noo,a po wszystkim próbuje zgrywać cwaniaka
martynique napisał/a:
ona jest tak popierdolona czy tak napierdolona, że wierzy w laski w białych prześcieradłach? Oo
Tez glupoty piszesz. Se pomysl ze wsiadasz do samochodu spokojnie a tam cos z ciemnosci na tylnim siedzeniu wyskakuje... wiadomo ze sie wystraszysz i z samochodu wyskoczysz, a potem zagladasz a tam nic niema. To normalne chyba ze sie bac zaczela, a potem jak sie dowiedziala ze ja w huja robia to sie wkurwila zajebiscie. Normalna ludzka reakcja a nie jakas tam "Popierdolona"
Uratowałem Ci życie,a teraz dawaj dupy...
Ale głupia pinda:/ Należało jej się w chuj:/
w sumie to miały farta te w sukience, bo wg mnie to bardziej naturalną reakcją jak już ma się to przed maską to jest rozsmarować straszydło i spierdalać na zewnątrz ;p
Ale ta kobieta ma teraz zryta psychike... troche mi jej zal, bo juz drugi raz nie wejdzie na takim parkingu do swojego auta, a przejedzie sie autobusem
Ja też bym się srała ruszyć a potem jeszcze leci na ciebie taka "zjawa" to już w ogóle. Nie dziwie jej się, bo ja tez bym się bała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów