A mogło być tak pięknie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0:06 - suka by w niego wjebała ;D
ale debil, zamiast się cieszyć, że przeżył to wyzywa. na miejscu kierowcy tej ciężarówki poprawił bym manewr i skasował pajaca
@clemenza
Na miejscu kierowcy ciężarówki? Koleś tak zapierdalał, że wyleciał w pizdu z zakrętu na nie swój pas ruchu, żeby nie zrobić domino day z tym stojących w korku, więc jest pierwszy do oklepania michy.
Na miejscu kierowcy ciężarówki? Koleś tak zapierdalał, że wyleciał w pizdu z zakrętu na nie swój pas ruchu, żeby nie zrobić domino day z tym stojących w korku, więc jest pierwszy do oklepania michy.
jak widze takie filmiki to mi sie gorzej robi, sam bylem w podobnej sytuacji tylko nikt z naprzeciwka nie jechal a mi przewod powietrza strzelil i zanim sie zatrzymalem t pod prąd dojechalem do swiateł ( to był ruch wahadłowy)
Na początku myślałem że to Polska podczas "długiego weekend", wiecie deszcz i stanie w korkach.
teraz na postoju flaszkę i się luzujemy.
co to jest dałbajob?
chyba w zadnym innym jezyku bluzgi tak fajnie nie brzmia...
chyba w zadnym innym jezyku bluzgi tak fajnie nie brzmia...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów