18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Neuti 2013-08-13, 22:09 8
Straciłem 2:15 min życia. Ani raz się nie uśmiałem, może jestem inny ;d
Zgłoś
matik1993 2013-08-13, 22:10 2
Ja za to uśmiałem się raz za co dam piwo, a mianowicie o znaczeniu kupy żula na wycieraczce.
Zgłoś
Kantel 2013-08-13, 23:45 5
Wkurwiają mnie te wszystkie stand-up'y. Nędzna moda z Ameryki. Poziom humoru w Polsce drastycznie spada, ciągle jakieś maratony badziewnych kabaretów i te pojedyncze występy facetów śmiesznych na siłę. Już nawet Giza mnie męczy. Gdzie ten inteligentny humor z czasów kabaretu Mumio, czy nawet jeszcze dawniej z Komicznego Odcinka Cyklicznego? Nie wspomnę już o duecie Manna i Materny...
Zgłoś
głodny_toster 2013-08-14, 18:09 26
Niezły, to był ten stand up

Zgłoś
jacek44 2013-08-15, 1:37
Autor, polskiego języka cię w szkole nie nauczyli? Głowa mnie boli, jak widzę w internecie te wszystkie naleciałości. Prank, stand up itp. A niby polska taka walcząca z obcokrajowcami, a sami sobie powoli zaczynacie srać do gniazda.

To samo wkurwienie czuję, kiedy w życiu codziennym ktoś zamiast powiedzieć 'przepraszam', mówi 'sorry'. Co to ma być?
Zgłoś
Lisuuu 2013-08-15, 1:56 4
@jacek44 wiesz co to zapozyczenia?
Zgłoś
s................r 2013-08-15, 2:51 1
Taaa, bo np. slowa "humor" czy "komedia" sa taaakie polskie . Stand-up i chuj. Taka nazwa gatunku. Jak znajdziesz dobry polski idpowiednik daj znac. Teatr jednego komika moze?
Najlepszy stand-up to taki, ktory w inteligentny sposob wysmiewa otaczajaca nas rzeczywistosc, w dosadny sposob przez celny, czesto wulgarny humor uswiadamiajac nam jak bardzo zjebane jest nasze spoleczenstwo. Natomiast w Polsce, nie wolno o tym mowic przez szklane pudlo, bo przeciez wszystko jest git.
Zgłoś
tomkararek 2013-08-15, 6:04
ten portall juz na psy szedl uppp raczejj nizej niz na psyy raczej same psy na niego wlaza
Zgłoś
DiamondBack 2013-08-15, 9:03
Nie śmieszne.
Zgłoś
Devonish 2013-08-15, 10:24
Gówno dla gimbazy
Zgłoś
B................i 2013-08-15, 12:42
Poziom humoru żenujący
Zgłoś
ocwpzw 2013-08-15, 13:22
Lexus23K napisał/a:

dość śmieszny stand- up

nie
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-08-15, 14:17
Roasty Majewskiego i Urbańskiego z ekipą ze stand up Polska były udane jednak tutaj lipa.
Zgłoś
rew123321 2013-08-15, 15:45
jacek44 napisał/a:

Autor, polskiego języka cię w szkole nie nauczyli? Głowa mnie boli, jak widzę w internecie te wszystkie naleciałości. Prank, stand up itp. A niby polska taka walcząca z obcokrajowcami, a sami sobie powoli zaczynacie srać do gniazda.

To samo wkurwienie czuję, kiedy w życiu codziennym ktoś zamiast powiedzieć 'przepraszam', mówi 'sorry'. Co to ma być?

to się nazywa globalizm i upraszczanie języka za pomocą zapożyczeń z innych języków
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów