📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Chyba nie jesteście na tyle naiwni żeby w to uwierzyć ?
caly ten program "niezly numer" to jednak wielka maniana. zdecydowana wiekszosc (jesli nie wszystkie) gagow to rezyserowana proba podrobienia numerow wojewodzkiego i figurskiego. przeciez juz na dzien dobry sam kretynski pseudo-smieszny glos tego palanta jebie sciema na kilometr
ten pojeb brzmi jak ten pierdolniety detektyw inwektyw
ParanoiA napisał/a:
ten pojeb brzmi jak ten pierdolniety detektyw inwektyw
w przeciwieństwie do tego wyżej, Detektyw Inwektyw jest zajebisty.
ten też jest zajebisty! :d
a wam to matka chyba "fejk" na imię dała; każdy materiał na sadistic to "fejk" <_<
a wam to matka chyba "fejk" na imię dała; każdy materiał na sadistic to "fejk" <_<
brzyt napisał/a:
caly ten program "niezly numer" to jednak wielka maniana. zdecydowana wiekszosc (jesli nie wszystkie) gagow to rezyserowana proba podrobienia numerow wojewodzkiego i figurskiego. przeciez juz na dzien dobry sam kretynski pseudo-smieszny glos tego palanta jebie sciema na kilometr
Akurat tu się mylisz, jeśli już to odwrotnie. Radia ZP słuchałem zanim się dowiedziałem o powstaniu Eski Rock i już wtedy wkręcali.
Kooron napisał/a:
udawane czy nie ale zajebiste
nie
słabe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów