Upadek betonowego bloku na autokar
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trochę to sztuczne. 96% kłamstwo.
Ustawione jak filmy w internecie.
Idziesz nagrywać kolesia jak jeździ ale w srodku kadru trzymasz nie jego ale autobus...faktycznie przypadek.
mrokussw napisał/a:
Niby ustawka ale po chuj zrzucac betonowy blok na autobus?
Jedno słowo - wyświetlenia. Wiadomym jest, że taki materiał spotka się z ogromnym zainteresowaniem, to i można coś poświęcić dla tego. Cel uświęca środki. Dla mnie to głupie i pojebane, ale cóż, to nie ja to wymyśliłem.
Mi osobiście nie bardzo wygląda na ustawkę. Ale ja tam się nie znam...
Betonowe bloki spadają z dźwigu, podejdźmy bliżej to zobaczyć!!!
Cytat:
Jedno słowo - wyświetlenia. Wiadomym jest, że taki materiał spotka się z ogromnym zainteresowaniem, to i można coś poświęcić dla tego. Cel uświęca środki. Dla mnie to głupie i pojebane, ale cóż, to nie ja to wymyśliłem.
mógł poświęcić kolegę, żeby to na niego spadł ten bloczek
Ustawka? Ech... Ręki uciąć nie dam ale to render bardziej. Ten autobus jest aż nadto sztuczny, blok leci jakoś dziwnie wolno, jeśli lina się zerwała to leci swobodnie a nie w taki dziwny sposób, jednostajnie. Do tego typowe dla takich produkcji machanie kamerą w celu uchowania niedoskonałości efektów, trick na deskorolce jak dziecko choć chłop już duży, kto by to nagrywał?
Także tego, prawdziwe jak ufo
Także tego, prawdziwe jak ufo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów