Mało sadystyczne ale widoczek niezły
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Putin namieszał, a cały świat szuka zaginionego przed 10 dniami samolotu Boeing 777 Malaysia Airlines...
Sapphiron napisał/a:
Czy ja wiem widziałem tu już tyle zdjęć że to akurat może być prawdziwe.szkoda że fejk...
ja jebie, swiat jest taki piekny a ja siedze przed kompem zamiast ruchac tokijki w kakę
TheSkorpioniks, fejk, pochodzi z programu na Discovery (nazwy nie pamiętam), który to pokazywał możliwe scenariusze apokalipsy, a to jest bodajże wersja z czarną dziurą wywołaną przez nieudany eksperyment w CERN
W sumie fajny program bo główny bohater miał taki dzień świstaka i kiedy wstawał, każdego dnia następowała inna apokalipsa - czarna dziura, wojna, zaraza, asteroida, robokalipsa
W sumie fajny program bo główny bohater miał taki dzień świstaka i kiedy wstawał, każdego dnia następowała inna apokalipsa - czarna dziura, wojna, zaraza, asteroida, robokalipsa
przypomina mi to scenę z niemieckiego filmu katastroficznego
kurwa "Tornado nad Berlinem"
kurwa "Tornado nad Berlinem"
To mini samolot z kamerką, który wleciał komuś do dupy podczas pierdzenia. Chuja się znacie, a prawicie wywody.
To z filmu "Tornado nad Sosnowcem"
Arab94 napisał/a:
TheSkorpioniks, fejk, pochodzi z programu na Discovery (nazwy nie pamiętam), który to pokazywał możliwe scenariusze apokalipsy, a to jest bodajże wersja z czarną dziurą wywołaną przez nieudany eksperyment w CERN
Prawdopodobnie chodzi ci o serię „Apokalipsa 2012”.
Motyw podobny jak z filmu "The day after tomorrow", gdzie tornada zasysały zero absolutne z kosmosu, dlatego wszystko zamarazało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów