📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i szkoda że spierdolił sprawę
szkoda że nie pokazali, że każdy uczestnik wykładu dostał wcześniej kartkę z napisem "Lachen, oder eine kugel in den kopf"
He he he he herbata Ci stygnie Adoflie!
O Adim można powiedzieć wszystko ale bądź co bądź, drugiego tak charyzmatycznego oratora w polityce nigdy nie było i już nie będzie.
To był Polak z jajami, szkoda że jego następcy to chuje.
erythnul: był po prostu żydem który udawał, że żydem nie jest i zabijał innych żydów żeby nikt nie nabrał podejrzeń. Miał po prostu gadane typowe dla swoejej rasy
Hitler powinien być okrzyknięty Świętym Komunizmu, albo jakimś Patronem Komunizmu.
Bo to dzięki niemu Stalin został głównym wygranym. Głupi Hitler zamiast wykorzystać to, że
rosyjscy żołnierze przechodzą na jego stronę, łącznie z dużą ilością ludności ukraińskiej, białoruskiej itd. to
albo robił z jednych jeńców, albo ich zabijał.
Gdzieś czytałem nawet taki tekst:
Do niemieckiego oficera przyszedł rosyjski żołnierz (jeniec, sam oddał się w ręce Niemców) i zapytał:
- gdzie stoi wasza artyleria?
Na to niemiecki oficer:
- to chyba was nie powinno obchodzić
Rosjanin:
- nie trafiacie tam gdzie chcecie
Jest to autentyczny dialog (nie pamiętam nazwiska niemieckiego żołnierza), który obrazuje jaką przewagę mógłby mieć Hitler, gdyby tylko nie jego uprzedzenia. Zresztą na początku wojny niemiecko-rosyjskiej, żołnierze niemieccy byli witani jak wybawcy przez Rosjan.
Bo to dzięki niemu Stalin został głównym wygranym. Głupi Hitler zamiast wykorzystać to, że
rosyjscy żołnierze przechodzą na jego stronę, łącznie z dużą ilością ludności ukraińskiej, białoruskiej itd. to
albo robił z jednych jeńców, albo ich zabijał.
Gdzieś czytałem nawet taki tekst:
Do niemieckiego oficera przyszedł rosyjski żołnierz (jeniec, sam oddał się w ręce Niemców) i zapytał:
- gdzie stoi wasza artyleria?
Na to niemiecki oficer:
- to chyba was nie powinno obchodzić
Rosjanin:
- nie trafiacie tam gdzie chcecie
Jest to autentyczny dialog (nie pamiętam nazwiska niemieckiego żołnierza), który obrazuje jaką przewagę mógłby mieć Hitler, gdyby tylko nie jego uprzedzenia. Zresztą na początku wojny niemiecko-rosyjskiej, żołnierze niemieccy byli witani jak wybawcy przez Rosjan.
Akurat gdy wymienił naszą kochaną ojczyznę to szwaby buchnęły śmiechem.
grubo mu się popierdoliło na strychu.
@WezDoBuzi
Roosevelt prosi go o zapewnienie, że niemieckie siły zbrojne nie napadną na terytorium żadnej z niepodległych nacji, po czym wymienia długą listę państw. Ponad połowę z tych krajów Hitler oczywiście napadł.
Roosevelt prosi go o zapewnienie, że niemieckie siły zbrojne nie napadną na terytorium żadnej z niepodległych nacji, po czym wymienia długą listę państw. Ponad połowę z tych krajów Hitler oczywiście napadł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów