18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Nieznajoma
soadfan • 2013-01-11, 18:19
Jeżeli nie wiesz co powiedzieć, żeby zacząć rozmowę z nieznajomą dziewczyną, po prostu chwyć ją za rękę, spójrz prosto w oczy i powiedz:
"A co mi tam, jebałem brzydsze"
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
wysokogatunkowy 2013-01-11, 20:08 11
Laska wtedy pewnie myśli- "A co mi tam, gorszych tryplem zaraziłam"
Zgłoś
bloodwar 2013-01-11, 20:13
Co to trypel?

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
zsakuł 2013-01-11, 20:17 7
bloodwar napisał/a:

Co to trypel?

wg SJP

► trypel
organogeniczna skała osadowa, odmiana diatomitu, stosowana jako surowiec w przemyśle ceramicznym; łupek polerski, trypla

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
chubert 2013-01-11, 20:29 4
Zarażenie się organogeniczną skałą osadową musi być naprawdę chujowe... Chociaż skoro to również łupek polerski to będzie idealne dla singli
Zgłoś
6gexidge 2013-01-11, 20:31
trypel to rzeżączka podbazo!
Zgłoś
s................r 2013-01-11, 20:34
odrazu mi się przypomniał tekst jak gość miał hiv na jajach heheheh
Zgłoś
zsakuł 2013-01-11, 20:42 5
6gexidge napisał/a:

trypel to rzeżączka podbazo!

halo, halo podbaza do wchujpodbazy - tryper to rzeżączka

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
Finirael 2013-01-11, 20:53
zsakuł żeś mnie ubiegł. Ale potwierdzam że tryper to rzeżączka ;>.
Zgłoś
raper900 2013-01-11, 20:59 2
Jeżeli nie wiesz co powiedzieć, żeby zacząć rozmowę z nieznajomą dziewczyną, po prostu chwyć ją za rękę, spójrz prosto w oczy i powiedz:
"A co mi tam, jeszcze nigdy nie gwałciłem"

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów