słitaśne , więc wrzucam
słitaśne , więc wrzucam
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Klasyka "Kurwa! Zaraz się posram!"
"kurwa kurwa kurwa kurwa kurwakrukawrukawurkawurakwraw"
a jak siadam na kiblu to
"o kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
Historia dziewczyny:
Obudziłam się dziś rano z poczuciem straszliwej pustki i smutku. Czułam się źle i nie mogłam opanować drżenia małego palca prawej nogi. Chcąc rozładować emocje spróbowałam przytulić się do mojego chłopaka. Ale on po prostu wstał, ubrał się i wyszedł! Czy on mnie zdradza? Kim jest ta inna kurewka?! Prześledziłam go przez dobrą godzinę, a on tylko z opuszczoną głową poszedł do pracy? Może go coś boli? A może jest smutny, że mu nie ufam? Zdecydowałam pobiec do sklepu i kupić sexi bieliznę. Wieczorem przyszedł równie smutny jak wyszedł. Zaciągnęłam go do łóżka i byłam niesamowita! Spełniłam wszystkie jego zachcianki. Ale on tylko trochę się uśmiechnął i poszedł spać. Co się dzieje?!
Historia chłopaka:
Chujowy miałem dzień, ale potem całkiem niezły seks
Przypomina mi się taka historyjka:
Historia dziewczyny:
Obudziłam się dziś rano z poczuciem straszliwej pustki i smutku. Czułam się źle i nie mogłam opanować drżenia małego palca prawej nogi. Chcąc rozładować emocje spróbowałam przytulić się do mojego chłopaka. Ale on po prostu wstał, ubrał się i wyszedł! Czy on mnie zdradza? Kim jest ta inna kurewka?! Prześledziłam go przez dobrą godzinę, a on tylko z opuszczoną głową poszedł do pracy? Może go coś boli? A może jest smutny, że mu nie ufam? Zdecydowałam pobiec do sklepu i kupić sexi bieliznę. Wieczorem przyszedł równie smutny jak wyszedł. Zaciągnęłam go do łóżka i byłam niesamowita! Spełniłam wszystkie jego zachcianki. Ale on tylko trochę się uśmiechnął i poszedł spać. Co się dzieje?!
Historia chłopaka:
Chujowy miałem dzień, ale potem całkiem niezły seks
troche to pojebales, huj z tym ze tekst laski byl inny i dluzszy ale historia faceta brzmiala "motocykl nie chce palić"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów