📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wynika z tego jedynie to, że 9x18 makarow jest nabojem z niewysoką mocą obalającą.
Zapomniałeś dodać że otrzymał też z kilkanaście kopów na ryj
Później wszyscy się dziwią, dlaczego w USA gliniarze ładują w bandziorów całe magazynki...
Właśnie dlatego...
Właśnie dlatego...
żmij napisał/a:
Wynika z tego jedynie to, że 9x18 makarow jest nabojem z niewysoką mocą obalającą.
Wystrzelony z pistoletu Makarow na pewno jest. Ta broń miała służyć oficerom w sowieckiej armii do wymuszania posłuszeństwa na żołnierzach, a nie do strzelania do bandytów. W Polsce za komuny policja (zwana milicją) miała jeszcze gorsze pistoleciki P-64. Według mojego wujka, emerytowanego policjanta, można było z tego ubić najwyżej szczura. O ile się nie zaciął, co zdarzało się nagminnie. Ale wtedy bandyci broń mieli rzadko, więc nie miało to znaczenia.
CzerstWybut napisał/a:
Zapomniałeś dodać że otrzymał też z kilkanaście kopów na ryj
Mając taką zajebistą broń służbową nie mieli wyjścia.
Jaki mężczyzna?
Chyba meczetą haha tam większość z meczetu
Chyba meczetą haha tam większość z meczetu
Tylko w powietrze. Na ulicy nie można dokonywać samosądów, mamy XXI wiek...
to jeden z tych przypadków że chodzi dalej bo nie wie jeszcze, że już nie żyje
A na końcu został rzucony jako mięso armatnie na Ukrainie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów