📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:17
🔥
Napinacz na siłowni
- teraz popularne
🔥
Czarny spacyfikowany
- teraz popularne
🔥
Luj otrzeźwiacz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy końca dnia dożył, obrażenia wewnętrzne te sprawy pewnie zdechłnw agonii
Typ, który zbudował ten płot powinien dostać premię. Solidne wykonanie!
Miał kakakask, więc nic mu się nie stało...
[ Dodano 2025-04-02, 16:44 ]
[ Dodano 2025-04-02, 16:44 ]
To wygląda, jak spotkanie p0lki ze ścianą, gdy wmawia sobie, że 40 to nowe 20 i idzie na imprezę a tam żaden jej nie chce 🤣
Promyczek napisał/a:
Koty mają 9 żyć do k🤬y nędzy
Ale było tylko 7 życzeń więc kij im w kocie kakao
Dokaka napisał/a:
Ciekawe czy końca dnia dożył, obrażenia wewnętrzne te sprawy pewnie zdechłnw agonii
ojciec mi kiedyś opowiadał, że jego znajomy zapomniał czegoś praktycznie nieznacznego z bratem i jechał WZ z pola na działkę, zbliżając się do drogi asfaltowej wywalili w wielki rów, jeden poleciał w wysoka trawę po drugiej stronie, brat pieprzną w drzewo, wstał powiedział tylko "K🤬A na c🤬j ja tu jechałem'' zaraz po tym padł na ziemie i już się więcej nie obudził.
prawdopodobnie ten z filmu już na drugi dzień nie wstał.
chociaż jest cień szansy, ja kiedyś wywaliłem w barierki na elektrycznej hulajce prędkość +- 50km/h skończyło się na sinikach, a dodam (nie ma się czym szczycić) że nie miałem żadnego kasku , żyje już 1.5 roku i mam się dobrze

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie