Większość terenówek to zmoty z SUV'a tak że teges , pojebało ci się z crossover'ami ( auto miejskie z napędem na jedną oś, bądź opcjonalnie na dwie , przypomina SUV'a ale składane na płycie podłogowej a nie na ramie) Tylko w Polsce w reklamach usłyszysz ,że crossover to SUV i później ludzie chrzanią głupoty. Charakterystyka prawdziwego SUV- dołączany napęd na obie osie, rama, reduktor, sztywny most ( nowsze na niezależnym ), w lepszych blokady : centralna/dyfra lub obie naraz .
Nie wiem czego ,ale domyślam się że ten film nie robi na mnie wrażenia ( łącznie z opisem)dlatego ,że u nas co 4 samochód to SUV na 33" oponach ( donut) ze snorkelem...
wszystko to szajs maluchem jeździłem przez zaspy gdzie nissan patrol czy łada niva nie dały rady, to były maszyny nawet 14 ludzów na pokład dało rade zabrac
eh piekne czasy
@Justynka99
Po co się wypowiadasz jak nie masz pojęcia. W suvach jest dużo miejsca? Większego debilizmu nie słyszałem,, to że samochód ma sporą bryłę nie znaczy, że jest kurwa dużo miejsca.
Teraz jest moda na te wynalazki i wszystkie karyny włącznie z Tobą się będą brandzlować o suva.
Mają te wozy swoje plusy, ale ni to terenówka ni osobówka - takie chuj wie co. Jak z oponą całosezonową, niby wszechstronne, ale w sumie to do niczego się nie nadaje
Ale chłopcze pierdolisz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów