📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ladę nive ciągle produkcją (chyba 4x4 się teraz nazywa)
Sąsiad ma Dustera. Może da się podpuścić. Jakby co, potrzymam mu piwo
"W podobnej akcji chętnie bym obejrzał jakąkolwiek terenówkę rocznik 2020"
- Toyota Land Cruiser
- Landrover Defender
- Mercedes G-klasse
- Jeep Wrangler
- Suzuki Jimny
- Toyota Land Cruiser
- Landrover Defender
- Mercedes G-klasse
- Jeep Wrangler
- Suzuki Jimny
wertuqq napisał/a:
- Toyota Land Cruiser
- Landrover Defender
- Mercedes G-klasse
- Jeep Wrangler
Defendera wsadź między bajki, to się już do niczego nie nadaje, zapomniałeś o najważniejszym, Uaz Hunter.
Pewnie w morzu znalazł zatopioną od x lat i zapalił na dotyk. Eh nie to co dziś.
kto zamawiał taksóweczkę ?
Chciałem napisać (Zlot płaczków "Kiedyś to robili auta, nie to co dziś" za...), ale jak widzę - już tu są.
Akurat wymienione to w koło klepanie tego samego od dekad + liftingi wyposażenia. Oprócz Defendera - tutaj jak już wspomnieli spadek formy.
wertuqq napisał/a:
- Toyota Land Cruiser
- Landrover Defender
- Mercedes G-klasse
- Jeep Wrangler
- Suzuki Jimny
Akurat wymienione to w koło klepanie tego samego od dekad + liftingi wyposażenia. Oprócz Defendera - tutaj jak już wspomnieli spadek formy.
jaka z tego terenówka? to zwykły pickup z napedem na tył. Każda prawdziwa terenówka, a i niektóre suv by sobie poradziły
Przecież on kiedyś Też był nowy wiec nie wiem do czego nawiązuje komentarz 2020r. Od tego czy auto przejedzie jego świetlaną przyszłość zaczyna się w dziale produkcji a kończy dziale księgowych. Mam dalej ci tłumaczyć że tak naprawdę Kowalskiemu jest potrzebny SUV żeby pokazać sie sąsiadowi? Ma być ładne a nie praktyczne.
Passat w TDI'ku z alufelgami - bez problemu da radę. No i co?
impressa88 napisał/a:
Mam dalej ci tłumaczyć że tak naprawdę Kowalskiemu jest potrzebny SUV żeby pokazać sie sąsiadowi? Ma być ładne a nie praktyczne.
Przecież SUV-y właśnie są praktyczne na dzisiejsze potrzeby. Dużo miejsca, 5 osobowa rodzinka wejdzie nawet jak dzieci nie są już kilkulatkami, zakupy wejdą, progi przejedzie bez większych wstrząsów, nawet jakieś mebelki z IKEI da się przewieźć bez zamawiania transportu, nie pali 40 litrów/ 100km. Raczej nikt dzisiaj nie jeździ do roboty przez plaże, bagna i pustynie, więc prawdziwe terenówki to się przydadzą tylko pasjonatom. Dla normalnych użytkowników to SUV jest bardziej praktyczny.
agent237 napisał/a:
jaka z tego terenówka? to zwykły pickup z napedem na tył. Każda prawdziwa terenówka, a i niektóre suv by sobie poradziły
Większość terenówek to zmoty z SUV'a tak że teges , pojebało ci się z crossover'ami ( auto miejskie z napędem na jedną oś, bądź opcjonalnie na dwie , przypomina SUV'a ale składane na płycie podłogowej a nie na ramie) Tylko w Polsce w reklamach usłyszysz ,że crossover to SUV i później ludzie chrzanią głupoty. Charakterystyka prawdziwego SUV- dołączany napęd na obie osie, rama, reduktor, sztywny most ( nowsze na niezależnym ), w lepszych blokady : centralna/dyfra lub obie naraz .
Nie wiem czego ,ale domyślam się że ten film nie robi na mnie wrażenia ( łącznie z opisem)dlatego ,że u nas co 4 samochód to SUV na 33" oponach ( donut) ze snorkelem...
@Justynka99
Po co się wypowiadasz jak nie masz pojęcia. W suvach jest dużo miejsca? Większego debilizmu nie słyszałem,, to że samochód ma sporą bryłę nie znaczy, że jest kurwa dużo miejsca.
Teraz jest moda na te wynalazki i wszystkie karyny włącznie z Tobą się będą brandzlować o suva.
Mają te wozy swoje plusy, ale ni to terenówka ni osobówka - takie chuj wie co. Jak z oponą całosezonową, niby wszechstronne, ale w sumie to do niczego się nie nadaje
Po co się wypowiadasz jak nie masz pojęcia. W suvach jest dużo miejsca? Większego debilizmu nie słyszałem,, to że samochód ma sporą bryłę nie znaczy, że jest kurwa dużo miejsca.
Teraz jest moda na te wynalazki i wszystkie karyny włącznie z Tobą się będą brandzlować o suva.
Mają te wozy swoje plusy, ale ni to terenówka ni osobówka - takie chuj wie co. Jak z oponą całosezonową, niby wszechstronne, ale w sumie to do niczego się nie nadaje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów