Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepsza spina jaką widzę dnia dzisiejszego . Film taki chujowy w twoim "mniemaniu" a poświęcasz dalej swój "cenny" czas na jakieś żale które chyba każdego tutaj gówno obchodzą...logiczne.
Poświęca swój cenny czas z nadzieją, że ktoś z tych osób o których wspomniał, ogarnie się i porzuci ten kał.
Takiego gówna jeszcze tutaj nie widziałem. Sadol to nie jest zsyp na każde kurwa gówno z yt, naprawdę. Te piwa nic nie dają, uwierzcie mi. Nie wiem, co się dzieje z tymi jebanymi ludźmi. Byle gówniany film, zero polotu, film trwa 2 minuty w tym 30 sekund próśb o subskrybcje, polubienie strony na fb, twitterze, udostępnienie, zwalenie konia. Jakby przestali płacić za reklamy, to poznikałoby chyba 90% z tych chujowych "kanałów", vlogów o oczywistości życia, jebanych filozofów od kawy, albo jakiegoś gówniarza z uk, który tłumaczy ludziom, że chleb kosztuje 2 funty, ale to więcej niż w Polsce, bo funt ma kurs 4.6coś złotówki. 13-letnie pajace zapychające serwery yt swoimi gameplay'ami, jak to kurwa przechodzą GTA czy fallouta. Myślałem, że nikt tego nie ogląda, ale oni mają setki tysięcy wyświetleń. To jest niemożliwe, gość gra w grę, czasem powie "o, zabiłem potwora, teraz przeładuję, bo mi się naboje skończyły", a ludzie to lubią, udostępniają i subskrybują! Chciałoby się dowiedzieć jacy są to ludzie, zapakować ich w pociąg i wywieźć na śląsk.
Chcioł żech na początku ci dać piwo, ale szrajbnął żeś pota cóś o ślunsku...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów