- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Podsumowanie najlepszych niezręcznych sytuacji roku od LAHWF. Polecam subskrybować ich kanał, bo jest w dechę
@tomekzkz Oj już nie dramatyzuj, dostałeś po piździe i tyle. W sadolu raz z tarczą, a raz na tarczy. Nikt nie chowa urazy na długo. Dojeb mi następnym razem, a nie się żalisz. Kurwa stary, wszystko tu ma charakter humorystyczny, nie umiałbym się wkurwić tak na poważnie na nikogo.
07:03 gość ma chyba polskie korzenie.
Proszę cię bardzo:
Główny kanał: youtube.com/user/LAHWF?feature=g-subs-u
Dodatkowy kanał z wyciętymi scenami (również niezły ubaw): youtube.com/user/LAHWFextra
@tomekzkz masz rację, ostatnio słyszałem, by nie używać słowa matka i rodzina, bo to obraza dla homoseksualistów. Nie wolno też mówić o rasie. Biały to kolor ucisku, nie wspominaj o nim. Proszek do prania był dobry, ale ponieważ jest biały, to też nie wolno mówić, że jest mocny. Słyszałem też, że honor i ojczyzna to jakieś wyświechtane słowa, które nie pasują nowoczesnym ludziom. Hmm z tego co się orientuję, debil i frajer jest wciąż ok.
Debilu i frajerze.
Śmiesznie się czyta Twoją wypowiedź o rasach patrząc na Twój nick
ququ napisał/a:
@EmPeroR77
nigdy nie piłaś z draught keg'a herbaty na drugie śniadanie?
kurwa błagam....
mamy prawdziwą babę z kutasem albo zamaskowanego chłopa albo...
sami sobie dopowiedzcie co jak gdzie i kiedy...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów