Podsumowanie najlepszych niezręcznych sytuacji roku od LAHWF. Polecam subskrybować ich kanał, bo jest w dechę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakby pociagnal dluzej gadne to ta bladyneczka z lekko przydyzym tylkiem bylaby jego. fajna z dzioba
Jak im robią takie mindfucki to się nie dziwię, że później są masakry w szkołach.
Zajebiste Ale szkoda ,że takich ludzi nie ma w Polsce ; ) W Polsce by się srali ludzie.. A o murzynach już nie wspomne.
"W dechę"? To określenie wyszło z użycia w połowie XIX wieku, tak samo jak "chyżo" czy "muszkiet"
@tomekzkz masz rację, ostatnio słyszałem, by nie używać słowa matka i rodzina, bo to obraza dla homoseksualistów. Nie wolno też mówić o rasie. Biały to kolor ucisku, nie wspominaj o nim. Proszek do prania był dobry, ale ponieważ jest biały, to też nie wolno mówić, że jest mocny. Słyszałem też, że honor i ojczyzna to jakieś wyświechtane słowa, które nie pasują nowoczesnym ludziom. Hmm z tego co się orientuję, debil i frajer jest wciąż ok.
Debilu i frajerze.
Debilu i frajerze.
Mi sie spodobała ta Blondyneczka
@naziolek
Nie wiem w którym miejscu mojego komentarza znalazłeś na tyle poważną obrazę, żeby poruszać sprawy tolerancji dla pedalstwa i murzynów, zresztą z tego co napisałeś mam bardzo podobne zdanie do Twojego.
Dlatego powiedz mi: o chuj Ci chodzi?
Twoje żale można podpiąć pod dowolny komentarz w dowolnym temacie, nie porównuj jakiejś głupoty ze sprawami światopoglądowymi bo to Ty robisz z siebie debila.
Nie wiem w którym miejscu mojego komentarza znalazłeś na tyle poważną obrazę, żeby poruszać sprawy tolerancji dla pedalstwa i murzynów, zresztą z tego co napisałeś mam bardzo podobne zdanie do Twojego.
Dlatego powiedz mi: o chuj Ci chodzi?
Twoje żale można podpiąć pod dowolny komentarz w dowolnym temacie, nie porównuj jakiejś głupoty ze sprawami światopoglądowymi bo to Ty robisz z siebie debila.
Całkiem sympatyczne Tylko Boże broń by ten jełop Wardęga nie próbował tego kopiować...
LINK do kanału PLS ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów