To nie droga osiedlowa tylko autostrada do chuja pana... a kierowca jaguara debil też.
Przepraszam bardzo ale jeździ się prawym a lewym wyprzedzamy. 0:25-0:35 to aż 10 sekund kiedy mógł zjechać na prawy przepuszczając szybszych i potem kontynuować jazdę 100km/h wyprzedzając tiry jadące 90km/h.
To nie droga osiedlowa tylko autostrada do chuja pana... a kierowca jaguara debil też.
Chciałem właśnie to napisać, aż spojrzałem na sekundy - ile zajmował lewy pas. Jak są trzy pasy to ten kierowca na pewno okupuje środkowy. Kocham ich
Już nie mówiąc że takie hamowanie przed kimś jest szczytem buractwa, chamstwa i niedojebania mózgowego za które powinni zabierać prawko
Edit
@pazuzu oddaj sobie przysługę i jak już będziesz miał prawko, to nie wyjeżdżaj na drogi szybkiego ruchu
At my signal unleash the shitstorm.Swoją drogą, zawsze się zastanawiam, co takim palantom w głowie siedzi, że niby tak się śpieszą, ale mają czas na blokowanie pasa i stwarzanie niebezpieczeństwa. Nie raz mnie wkurwiali okupanci lewego pasa, ale nigdy mi do głowy nie przyszło, żeby hamować cały pas (tym bardziej, na drodze o podwyższonej dopuszczalnej prędkości).
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.@up ale wy pierdolcie, i miał zjeżdżać na prawy pas, hamować tylko po to żeby puścić jakiegoś buraka a po 3 sekundach znów wyjechać na lewy i wyprzedzić. Poza tym przecież i tak z przodu jechał autokar za którym i tak by musiał jechać ten jaguar.
Już nie mówiąc że takie hamowanie przed kimś jest szczytem buractwa, chamstwa i niedojebania mózgowego za które powinni zabierać prawko
Kurwa jak czasem mi się zdarzy pojechać szybciej (powiedzmy, że w granicach ograniczenia prędkości ) na 2 pasmówce to trzymam się prawego a lewy zostawiam wolny pomimo, że nikogo za mną na ogonie nie ma.
Po prostu. Bo tak mnie kurwa uczono, że lewym wyprzedzasz i niezwłocznie po wykonaniu manewru masz na prawy zjechać.
Nie mówię o akcji gdzie masz 20 metrów między autami to nie robi się slalomu ale mówię o akcji z filmiku gdzie to pierdolone 10 sekund odstępu.
No czasem jak nie ma praktycznie ruchu żadnego i nic ale to nic za mną nie jedzie to pojadę lewym bo nie ma kolein - ale wiem, że nie wolno.
Zjechałby na prawy, puścił gościa i znów sobie na lewy poleciał wyprzedzać.
Każdy normalny kierowca tylko czeka na wprowadzenie na tym odcinku opłat, żeby Łodzkie Icki jeździły do stolicy jak dawniej, polami i lasami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów