📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdole... co to za ćwok na tej ochronie siedzi że z takim plebsem nie dał sobie rady. Jeszcze mu gnata zabrał...
jak dla mnie to do odstrzału
Co za pączkożercy.
Na mój gust to były ze 4 gwiazdki. Ale grafika słaba w tym GTA VI.
grubas z rentą
Ale pies to jebana ciota tak się dał skopać i jeszcze broń mu zabrał
Ja pierdole, jak taka ciota podskakująca jak kangur może obezwładnić, spizgać i jeszcze ukraść broń „policjantowi”? Przecież na miejscu jego komendanta to bym mu lepe przez łeb wyjebał i wypierdolil z roboty
Gdyby w ramach testów robili by im raz w roku test w postaci biegu na 100 metrów to ci z filmiku już by nie pracowali w ochronie.
To nie ochroniarze, a policjanci i to strasznie nieudolni...
Dwóch grubasów i baba - dream team na posterunku.
Dwóch grubasów i baba - dream team na posterunku.
Powinni mu łapy połamać podczas aresztowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów