📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Ja pierdole... Dobrze, ze się nie utopił. Widać jak sam ryzykował życie w tej akcji... Bohater
Praktyczne podejście, zjedzą go jak podrośnie, bo takich szczeniakiem to nikt się nie naje.
Skośnookie cwaniaki sami wrzucili tam szczeniaczka bo jakim innym cudem by się tam znalazł? Robią pełno tego typu filmików byle kasa z wyświetleń się zgadzała
Rozumiem ta rozpacz. Takiego malucha to wieciej jebania niż pożytku jak trafi do woka. Musi podrosnąć.
-Ernest Hemingway
myślałem ze go zara samochód je*nie czy cóś ;/
regal napisał/a:
Skośnookie cwaniaki sami wrzucili tam szczeniaczka bo jakim innym cudem by się tam znalazł? Robią pełno tego typu filmików byle kasa z wyświetleń się zgadzała
Na YT opowiada o tych pojebach Wardęga na swoim kanale Wataha. Mocne
żałosne ... ryczy i od allahów nawołuje a przecież dla muzułmanów pies to podłe fałszywe zwierzę które należy prać bo ugryzł ich ukochanego pedofila mordercę gwałciciela mahometa czy innego zoofila ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów