Koleś jest dla mnie mistrzem wszelkiego talentu , możemy zobaczyć niezwykle drobne a jak szczegółowe dzieła .. przyda się znajomość angielskiego by usłyszeć ciekawe fakty , najlepsze dzieło to chyba domek dla lalek z wyposażeniem w środku .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kolejny talent nie potrzebny do niczego
Andrev napisał/a:
kolejny talent nie potrzebny do niczego
Różnica między jego talentem a "Twoim" jest taka, że on na tym nieźle zarabia, a Tobie niestety za walenie gruchy nikt nie płaci.
Tak się zastanawiam, czy to że w poście pod tematem o rzeźbach w ołówkach jakiś rok temu wstawiłem powiększone zdjęcia tych figurek, kwalifikuje ten temat do było.pl czy nie. hmmm
sadistic.pl/rzezby-w-olowku-vt54018,15.htmcomments
sadistic.pl/rzezby-w-olowku-vt54018,15.htmcomments
Ważna uwaga! Chyba w weekendy babcia płaci tylko za wnuczka, sama za free wbija.
ed2kk napisał/a:
lapps, już nie bawem...
l
Wszystko ok, tylko, nie masz żadnej kary jak nie nosisz dowodu przy sobie. Ja praktycznie nigdy nie noszę dowodu ze sobą. A jak jakieś służby pytają o dowód, mówisz nie mam i tyle nie ma z tego powodu konsekwencji. Jak zatrzyma Cię Policja do kontroli to też mówią "...i dowód jeśli Pan posiada przy sobie"
miał by szanse w mam talent jak by śpiewał przy tym co robi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów