Koleś jest dla mnie mistrzem wszelkiego talentu , możemy zobaczyć niezwykle drobne a jak szczegółowe dzieła .. przyda się znajomość angielskiego by usłyszeć ciekawe fakty , najlepsze dzieło to chyba domek dla lalek z wyposażeniem w środku .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
witaj nanotechnologio. ciekawe kiedy zaczna robic roboty, ktore beda mogly do czlowieka wleciec przez nos i wylaczyc go od srodka
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
lapps, już nie bawem...
Więcej na: projektasymetria.blogspot.com/p/czipowanie-ludzi.html
Więcej na: projektasymetria.blogspot.com/p/czipowanie-ludzi.html
PS. Od dzisiaj będę dodawał pod każdym takim obrazkiem ten sam komentarz.
Kurwa, to się zabij jak nie chcesz, a nie spamujesz...
cierpliwy skurwiel, ciekawe czy zgubil kiedys jedno z tych hmmm. .. gówienek:D
@up - widać nie słuchasz ,bądź jesteś tłukiem , koleś powiedział ,żę robiąc jedno z tych cacek , nagle zniknęło , niewiedział gdzie to jest , prawdopodobnie wciągnął go z wdychanym powietrzem..
emilwkpg napisał/a:
@up - widać nie słuchasz ,bądź jesteś tłukiem , koleś powiedział ,żę robiąc jedno z tych cacek , nagle zniknęło , niewiedział gdzie to jest , prawdopodobnie wciągnął go z wdychanym powietrzem..
Wybacz mu pokornie błagam, dzieci sieci nie umieć "ENGLISZ"
To się nazywa precyzja. Ja dostaję drgawek i pierdolca, gdy obcinanie paznokcia z chirurgiczna precyzją u palca nogi trwa dłużej niż 3 sekundy. Co dopiero mówić o robieniu tak małych rzeźb i figurek.
Gościu nie umie pisać ani czytać ale wyczynia takie "cuda". Tej, wiara, słuchajcie! Gościu zapewne ma autyzm i jednocześnie niesamowity "talent". Podobnie jak ten mużynek który kiedyś tutaj był, który to narysował kompletną panoramę Tokio po tym jak raz zobaczył miasto z helikoptera. Ludzki umysł ma wiele tajemnic.
Kurwa, to się zabij jak nie chcesz, a nie spamujesz...
Nie spamuje palancie tylko napisałem co o tym myśle powyżej obrazka.
Spamujesz ty bo twój chujowy post nie wniósł nic do tematu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów