Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmiesz obrażać wiarę przodków? To pod krzyżem, to pod tym znakiem Polska jest Polską a Polak Polakiem.
Gdyby nie chrześcijaństwo to bylibysmy jak Mazurzy, praktycznie wynarowieni, ju\ ich nie ma. I nawet nie mógbys napisać tego co teraz piszesz, bo by cie nie było. Ateisty uformowanego w tolerancyjnej chrzescijńskiej kulturze.
Ateista przestaje być ateistą w momencie gdy samolot zaczyna spadać
Tutaj na filmie musiała być podobna sytuacja, odruchowo wykonany pad, a do tego w jakim stylu.
Obrażacie papieża, a gdyby nie on, to byscie dalej tyrali w kołchozie wybierając ziemniaki z błocka, tudzież produkujac lokomotywy dla ZSRR, mające najechać zachód. Bylibyscie nic nie znaczacymi "prolami"(takie pojecie z "1884 roku").
A tak żyjecie w wolnej Polsce i możecie się modlić gdzie chcecie, nawet ateisci mają swoje tęczowe parady.
Tako rzekłem.
dobra skoncz te fochy -- walic kosciol
|Poza tym, to nacjonalista: uznawał, że każda ziemia jest inna , inaczej wystarczyłby jeden taki teatralny gest kiepskiego aktora....
I tradycyjnie: chuj w dupę allahowi
Dla jednych JP2 to bohater, dla drugich Wałęsa, to prosty podział na ludzi i debili. Ci drudzy Za mądrzy na wiarę w Boga, a wierzą że Wałęsa obalił komiune. Gardzą kościołem, a gdyby nie kościół to byśmy jak murzyni biegali z dzidami...
My pogardzamy tobą anal fabetko '' Wałęsa obalił komiune ''
My pogardzamy tobą anal fabetko '' Wałęsa obalił komiune ''
No tylko że Komuchom trochę to było na rękę
Wałęsa był tylko zwykłym pionkiem
Dureń wyzywa durniów od durniów .
No tylko że Komuchom trochę to było na rękę
Wałęsa był tylko zwykłym pionkiem
o c b ????
Dla jednych JP2 to bohater, dla drugich Wałęsa, to prosty podział na ludzi i debili. Ci drudzy Za mądrzy na wiarę w Boga, a wierzą że Wałęsa obalił komiune. Gardzą kościołem, a gdyby nie kościół to byśmy jak murzyni biegali z dzidami...
Zaraz możesz mieć moją dzidę w ryju i zobaczysz, że kościółek ci nie pomoże
Ateista przestaje być ateistą w momencie gdy samolot zaczyna spadać
Mam za sobą dwa awaryjne lądowania, wynurzenie z 30m z niedzialajacym automatem, wycinanie z uprzęży po zablokowaniu w zalanym korytarzu i parę innych sytuacji gdzie było bliżej niż dalej.
Nigdy się nie modlilem. Więc to nie działa tak jak napisałeś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów