Piękna akcja jednego z zawodników rugby.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rozumiem poświęcenie, ale to jest bezmyślne. Upadając w ten sposób na kolana, mógł zakonczyć swoją karierę.
nie ważne jaki sport, ważne ze drugi zawodnik nie zachowuje sie jak cipa i nie kładzie w "wielkich bólach" po czym cudownie uzdrowiony gra dalej
niech się cieszy że go jeszcze w locie chujem w czoło nie trzasnął.
nie ma wybitych zębów, ogromnych chłopów i krwi na boisku - to nie jest rugby
@up co nie zmienia faktu, że gierka całkiem kontaktowa i wymagająca, co mje się podobuje
Te zagranie jest całkiem legalne w futbolu australijskim, więc gostek może się czuć jedynie wykorzystany.
Rzeczywiście jest to futbol australijski, mój błąd.
squ87 napisał/a:
To futbol australijski!
Australia nie istnieje
@CyganPodOknem A czy upadł na kolana? Myślę, że jak podjął się takiej akcji to miał w głowie to jak upadnie. Przy tak kontaktowych sportach jak ten pierwszą rzeczą uczoną przez trenerów jest bezpieczne upadanie. Wiem, bo sam trenuję kontaktowy sport.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów