jak w temacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
kufel01 napisał/a:
Kurwa dał bym wiele żeby mieszkać w Norwegii!!
Wystarczy się przeprowadzić.
Co niezwykłego jest w dziadku z reklamy? Rozumiem pokazywać kogoś zajebistego w normalnym życiu, ale w reklamie? Tam każdy może być zajebisty, jak dostanie dobrą rolę.
Sadol pełną gębą......ja pierdole. Wrzućcie jeszcze kucyki pony albo coś.
kufel01 napisał/a:
Kurwa dał bym wiele żeby mieszkać w Norwegii!!
Mieszkałem w Bodoe, za kołem podbiegunowym i uwierz, to nie jest takie piękne jak każdy myśli. Chociaż o dziwo zimą jest cieplej niż w Polsce (wpływ Golfstromu) to i tak noce polarne, totalne zadupie i dziwnie wyobcowana mentalność Norwegów doprowadzają do padaki.
There's no time to discriminate, Hate every motherfucker, That's in your way
a w moim mieście co 30 sekund lądują samoloty i co?
@DiesIrae
dokładnie, w dodatku co jak co ale Polska ma ten swój klimat. W Norwegii pija alkohole 20% w 50ml kieliszkach, przy życiu utrzymały mnie jedynie ruskie, które na "popijawe" przyniosły flache
dokładnie, w dodatku co jak co ale Polska ma ten swój klimat. W Norwegii pija alkohole 20% w 50ml kieliszkach, przy życiu utrzymały mnie jedynie ruskie, które na "popijawe" przyniosły flache
@kufel01:
załatw kilku komuchów to dostaniesz nawet niezłe mieszkanko:D
załatw kilku komuchów to dostaniesz nawet niezłe mieszkanko:D
Utwór to daughter - youth
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów