📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
co roku na polskich drogach umierają setki ludzi, ale lepiej pamiętać o jakimś pięknisiu ze Stanów, jeździłby porsche cayenne albo jakimś innym suvem to by sobie żył i tyle.
Obejrzałem kiedyś szybkich wściekłych i muszę przyznać, że zwykły aktorzyna a film do śmieci wyjebać.
@Zarammoth : nie chodzi o bicie sie o to kto ile mial pogrzebow. Skoro masz takie doswiadczenie w utratach to na prawde nigdy cie nie dotknely takie komentarze jakie tutaj sa? Nigdy nie pomyslales o tym, ze to dla kogos prawdziwy dramat? Mozna sie z wielu rzeczy smiac, ale uzyjmy wyobrazni i postarajmy sie to przelozyc na siebie i sie zastanowic... a niektore tutaj wypowiedzi sa na poziomie kaluzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów